Libnet.ro
UNICEF

01:05

Flight Refund: A crescut numarul incidentelor de zbor. Care sunt cursele aeriene cele mai afectate

Adevărul Adevărul,
Flight Refund: A crescut numarul incidentelor de zbor. Care sunt cursele aeriene cele mai afectate

Cresterea numarului de zboruri comerciale aduce cu sine si cresterea numarului de incidente. O analiza efectuata de Flight Refund arata care sunt rutele cele mai afectate din punct de vedere al numarului de incidente. continuă pe Adevărul

Conditii inumane la un spital din Craiova. Gandaci, mizerie, paturi vechi in saloanele in care sunt tratati copiii

Conditiile de la Spitalul Judetean de Urgenta Craiova sunt dezastruoase si tot mai multi parinti sunt revoltati de locul in care sunt internati si tratati copiii lor. Un barbat a postat pe o.

Discutii ntre Viorica Dancila si Corina Cretu pe tema construirii spitalelor regionale: Guvernul sustine ca au identificat solutii de finantare, nsa nu precizeaza si care sunt acestea

Premierul Viorica Dancila a avut luni o intrevedere cu Corina Cretu, comisarul european pentru politici regionale, un subiect de discutie fiind construirea a trei spitale regionale. Cei doi oficiali au discutat despre posibilitatile de finantare existente si au identificat solutii de realizare a acestor spitale, arata Guvernul printr-un comunicat de presa, fara a preciza, insa, si care sunt solutiile identificate. Comisarul european a declarat inainte de aceasta intalnire ca vrea clarificari in urma declaratiilor ca realizarea proiectelor ar trebui sa se faca in parteneriat public privat in loc de fonduri europene. Saptamana trecuta, Corina Cretu s-a declarat joi mahnita de disputele din Romania privind proiectele celor trei spitale, dupa ce Darius Valcov, consilierul premierului Viorica Dancila, a pus la indoiala viabilitatea acestor obiective de investitii din fonduri UE.

Discutii ntre Viorica Dancila si Corina Cretu pe tema construirii spitalelor regionale: Guvernul sustine ca au fost identificate solutii de finantare, nsa nu precizeaza si care sunt acestea

Premierul Viorica Dancila a avut luni o intrevedere cu Corina Cretu, comisarul european pentru politici regionale, un subiect de discutie fiind construirea a trei spitale regionale. Cei doi oficiali au discutat despre posibilitatile de finantare existente si au identificat solutii de realizare a acestor spitale, arata Guvernul printr-un comunicat de presa, fara a preciza, insa, si care sunt solutiile identificate.

Care sunt zonele neafectate de industrie. Cinci tari detin 70% din regiunile salbatice de pe Pamnt

Prima harta a ecosistemelor intacte de pe Pamant arata ca doar cinci tari sunt responsabile pentru cea mai mare parte a acestora, dar este nevoie de o actiune globala pentru a le proteja. Astfel, Australia, Statele Unite, Brazilia, Rusia si Canada detin 70% din ce a mai ramas din regiunile salbatice din lume, relateazaThe Guardian.

DIETA. Alimentele sanatoase care sunt vinovate pentru kilogramele in plus

Nutritionista Leanne Ward compara continutul de calorii al unui mic bol de migdale, care ajunge la 415 de calorii, cu un baton de ciocolata, plin dezahar, care insa contine doar 275 de.

ALERTA METEO: Veste TERIBILA pentru toti romanii! Cum va fi vremea in noiembrie: Care sunt zonele vizate...

In primele zile ale lunii noiembrie va persista vremea calda, dupa care valorile termice vor scadea atat la nivelul maximelor, cat si al minimelor, in timp ce probabilitatea pentru aparitia precipitatiilor va.

Pretul mediu al locuintelor din principalele orase din tara creste. Pentru un apartament din Bucuresti, trebuie sa strngi salariile pe 11 ani, iar n Cluj, 14 ani. Care sunt explicatiile

In ianuarie, pretul mediu pe metru patrat al unui apartament nou in Capitala, era de 1325 de euro. in septembrie, urcase la 1386 euro. E drept, si salariile crescusera de la 695 euro la 720 euro calculate la cursul mediu lunar al BNR). Daca iei in calcul un apartament de suprafata medie de 70 de mp, obtii o valoare de 92. 750 euro in ianuarie) si respectiv 97. 020 euro in septembrie. Desigur, depinzand de zona in care e amplasat, dar sa nu intram in prea multe detalii. Asta inseamna peste 130 de luni de salariu mediu, adica aproape 11 ani. in cluj, Timisoara sau Brasov, lucrurile stau la fel. De ce cresc preturile si pana unde ar putea urca?.

Dacia si Epoca de Aur: Care sunt cele mai frumoase masini preferate de romani! (FOTO)

Masinile marca Dacia, de pe vremea regimului comunist din Romania, sunt unele care starnesc numeroase amintiri, chiar daca au fost si multe critici la adresa lor, potrivit PlayTech. De la Dacia la Trabant,.

Magia zilei, cu Mihai Voropchievici. Care sunt lucrurile pe care ar trebui sa le stie un nativ din zodia Berbec despre el insusi

Mihai Voropchievici a vorbit la Magia zilei despre magia care cuprinde fiecare zodie. Berbec. Are un logo foarte frumos. Energia e bucuria eterna. 10% succes 10% sport 10% prieteni 10%.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )