Libnet.ro
UNICEF

05:15

Florentin Pandele, despre motivele pentru care Gabriela Firea a pierdut alegerile: PSDare in curte o gaina care face 4 oua pe zi si nu i-a mai dat mancare! Vin parlamentarele, sa vedeti cum se pune PSD-ul cu graunte pe gaina

B1 B1,
Florentin Pandele, despre motivele pentru care Gabriela Firea a pierdut alegerile: PSDare in curte o gaina care face 4 oua pe zi si nu i-a mai dat mancare! Vin parlamentarele, sa vedeti cum se pune PSD-ul cu graunte pe gaina

Florentin Pandele, primarul orasului Voluntari si sotul Gabrielei Firea, a vorbit, luni seara, intr-o emisiune televizata, despre motivele pentru care aceasta a pierdut alegerile locale pentru Primaria Capitalei. continuă pe B1

Ce promisiuni au facut pentru Bucuresti Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu

Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu sunt candidatii cu cele mai mari sanse de a ocupa fotoliul de primar general al Capitalei, din cei 18 care si-au depus candidaturile. Gabriela Firea, pornind cu avantajul primarului in functie, si-a centrat campania electorala pe proiectele realizate in 4 ani, cu inaugurari, repartitii de locuinte sociale, deschiderea Pasajului Ciurel, autobuze noi etc. Aceasta nu a prezentat un program electoral, ca in 2016, dar a declarat ca va continua ce a inceput, cu companiile municipale, modernizarea sistemului de termoficare, a transportului public, stimulentele si ajutoarele acordate in primul mandat, relateaza Hotnews. ro.

Alegeri locale 2020 - Eu cu cine votez? Ce solutii au pentru Bucuresti Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu

Gabriela Firea, Nicusor Dan si Traian Basescu sunt candidatii cu cele mai mari sanse de a ocupa fotoliul de primar general al Capitalei, din cei 18 care si-au depus candidaturile. Gabriela Firea, pornind cu avantajul primarului in functie, si-a centrat campania electorala pe proiectele realizate in 4 ani, cu inaugurari, repartitii de locuinte sociale, deschiderea Pasajului Ciurel, autobuze noi etc. Aceasta nu a prezentat un program electoral, ca in 2016, dar a declarat ca va continua ce a inceput, cu companiile municipale, modernizarea sistemului de termoficare, a transportului public, stimulentele si ajutoarele acordate in primul mandat.

Florentin Pandele, despre suferinta Gabrielei Firea. Cine este tradatorul care i-a infipt cutitul in spate

Florentin Pandele, cel care a castigat un nou mandat de primar in Voluntari, a explodat in public, dupa ce sotia sa a fost inselata de persoane pe care familia le considera prietene. Acesta aduce acuzatii grave la adresa lui Victor Ponta, pe care il invinovateste de tradare. Florentin Pandele, inselat de prietenii apropiati Sotul Gabrielei .

Ce s-a intamplat cu mandatul lui Florentin Pandele la Primaria Voluntari. Vestea serii pentru Gabriela Firea

Florentin Pandele a candidat pentru un nou mandat la primaria Voluntari. Conform primelor date preliminare, actualul edil ar fi castigat un nou mandat. in aceasta seara, Pandele a iesit intr-o declaratie dura la adresa contracandidatilor. Ce s-a intamplat cu mandatul lui Florentin Pandele la Primaria Voluntari Florentin Pandele este primarul Voluntariului inca din 2000, dar .

Gabriela Firea nu, Florentin Pandele da. Ce s-a intamplat la alegerile pentru Primaria Voluntari

Alegerile locale din 2020 au fost clar o surpriza pentru toata lumea, mai ales pentru pierzatori. Dar oare acestea sa iste cearta in familie? Bucurestenii au decis ca Gabi sa plece acasa cu coada intre picioare, iar Pandele sa iasa invingator la Primaria Voluntari. Alegeri locale 2020. Gabriela Firea nu, Florentin Pandele da Bucurestenii au .

Florentin Pandele, atacuri furibunde dupa esecul sotiei Gabriela Firea

Florentin Pandele, primarul orasului Voluntari, i-a luat la rand pe cei pe care-i considera vinovati.

Florentin Pandele, dupa infrangerea Gabrielei Firea: imi voi castiga sotia si mama copiilor. A suferit 3 interventii chirurgicale!

Florentin Pandele a declarat duminica, dupa aflarea rezultatelor exit poll-urilor in Bucuresti ca, daca Gabriela Firea va pierde alegerile, el isi va recupera sotia si mama copiilor.

Gabriela Firea dezvaluie adevaratul motiv pentru care a pierdut alegerile. Ce raspuns a primit de la Ludovic Orban

Tensiunea alegerilor continua si dupa aflarea rezultatelor oficiale. Gabriela Firea nu se ascunde sa arate cu degetul vinovatii care i-au sapat groapa si au vrut sa o elimine de la Primaria Capitalei. Cu toate acestea, fostul edil isi accepta infrangerea cu capul sus si da asigurari ca va continua sa lupte in folosul cetatenilor. Cum .

Pandele, despre esecul Gabrielei Firea: Cauza principala a fost echipa de ministri pe care a avut-o PSD-ul din 2017 pana cand au pierdut alegerile

Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea si primarul din Voluntari, pune esecul Gabrielei Firea pe seama echipei de ministri a PSD din 2017 si pana la pierderea alegerilor. Acesta acuza ELSCEN si pe fostii ministri ai Energiei care au lasat ca vina lipsei ape calde din Bucuresti sa cada asupra primarului general.

Un ochi plange, altul rade. Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, a castigat detasat Primaria Voluntari

Florentin Pandele, sotul Gabrielei Firea, a castigat detasat Primaria Voluntari, cu 71% din voturi, in conditiile unei prezente de 42,68%, conform datelor provizorii centralizate de BEC. in schimb. Firea a pierdut cursa pentru un nou mandat de primar general.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )