Libnet.ro
UNICEF

09:30

Flori Dinu, directorul general Hexi Pharma neaga ca ar fi dat spaga in numele companiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Flori Dinu, directorul general Hexi Pharma neaga ca ar fi dat spaga in numele companiei

Politistii au descins din nou la sediul Hexi Pharma pentru a ridica documente privind diluarea dezinfectantilor. Flori Dinu, directorul Hexi Pharma, a dat primele declaratii in urma descinderilor facute de oamenii legii. continuă pe Ziarul Bursa

Flori Dinu, directorul general Hexi Pharma neaga ca ar fi dat spaga in numele companiei

ACTUALIZARE 17:22 Flori Dinu: in momentul in care incepi sa prinzi putere, devii periculos pentru unele interese Scandalul Hexi Pharma a aparut in momentul cand firma se pregatea de extinderea vanzarilor in strainatate, drept pentru care probabil ca Hexi prindea prea multa putere si ar fi devenit periculoasa pentru multe interese, a afirmat astazi directorul general al firmei Hexi Pharma, Flori Dinu.

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu: Nu ma vad vreodata in viata mergand sa ofer mita vreunui medic in numele Hexi

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu, a avut o prima reactie in urma dezvaluirilor jurnalistului Catalin Tolontan privind circuitul spagii in cazul Hexi Pharma. Unul dintre cei mai.

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu: Nu ma vad vreodata in viata mergand sa ofer mita vreunui medic in numele Hexi (VIDEO)

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu, a avut o prima reactie in urma dezvaluirilor jurnalistului Catalin Tolontan privind circuitul spagii in cazul Hexi Pharma. Unul dintre cei mai.

Flori Dinu, despre scandalul Hexi Pharma: Cred ca in momentul in care incepi sa prinzi putere, devii periculos pentru multe alte interese (VIDEO)

Directorul general al Hexi Pharma, Fori Dinu, a declarat joi ca in ultimul an compania pe care o conduce avea o cota de piata de 20% si ca singurele nereguli sesizate pana acum au legatura cu.

Directorul general Hexi Pharma, reactie la acuzatiile de spaga

Dupa ce medicul sef al sectiei de microbiologie de la unul dintre cele mai mari spitale din Capitala a indicat-o drept cea care impartea spaga, pentru a asigura succesul contractelor Hexi Pharma, Flori Dinu.

Reactia directorului Hexi Pharma, in urma dezvaluirilor privind spagile de la spitale

Flori Dinu, directorul general Hexi Pharma neaga ca ar fi dat spaga in numele Hexi Pharma directorilor de spitale pentru facilitarea de contracte cu dezinfectanti. Reactia vine in urma dezvaluirilor jurnalistului Catalin Tolontan privind circuitul spagii in cazul Hexi Pharma.

Tolontan, despre declaratiile directorului Hexi Pharma: A raspuns ceea ce a putut sa raspunda. Traim intr-o tara libera, in care ne putem informa publicul in continuare (VIDEO)

Directorul general Hexi Pharma, Flori Dinu, a avut o prima reactie in urma dezvaluirilor jurnalistului Catalin Tolontan privind circuitul spagii in cazul Hexi Pharma. Acuzata ca ar fi mituit.

Cum comenteaza sefa Hexi Pharma declaratiile sotiei lui Condrea

Directorul general al firmei Hexi Pharma, Flori Dinu, a declarat ca situatia prezentata de fosta sotie a lui Dan Condrea este ori inventata, ori o calomnie, iar daca aceasta stie ceva, o roaga sa faca un denunt la Parchet, sa dea o.

Noi declaratii ale managerului Hexi Pharma care exclud varianta sinuciderii in cazul Condrea

Noi declaratii ale managerului Hexi Pharma, Flori Dinu, vin sa stopeze parca ipoteza accidentului in cazul mortii lui Dan Condrea, patronul companiei. Managerul Hexi Pharma, Florentina Dinu, a spus miercuri,.

Cine este persoana care pastreaza secretele firmei Hexi Pharma dupa moartea lui Dan Condrea

Dupa accidentul in care Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, si-a pierdut viata duminica seara, unica persoana posesoare majora a secretelor companiei ramane directorul general Flori.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2391 seconds )