Libnet.ro
UNICEF

19:30

Floria vinde de Valentines Day de pana la 15 ori mai mult decat intr-o zi normala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Floria vinde de Valentines Day de pana la 15 ori mai mult decat intr-o zi normala

Grupul Floria, care cuprinde sase florarii, magazinul online si depozitul en-gros, vinde in ziua de Valentines Day de pana la 15 ori mai mult decat intr-o zi normala. 95% dintre produsele achizitionate sunt trandafiri rosii, iar valoarea bonului. continuă pe Wall-Street Ro

UBER: Impozit pe profit de 3 ori mai mult decat primele 9 companii de taxi din Bucuresti la un loc

Serviciul Uber a platit un impozit pe profit de 187. 000 lei, de 3 ori mai mult decat cele mai mari .

Idei de cadouri pentru Valentines Day: epilare definitiva si slim-SPA in cuplu la Silhouette

Uita de bataile de cap pe care le poate genera goana dupa cadoul destinat persoanei iubite! Anul aceasta cadoul pe care il oferi de Valentines Day poate fi o experienta memorabila pe care ambii parteneri o pot trai in tandem la Centrele Silhouette din Bucuresti.

Motivele pentru care Valentines Day poate deveni o sarbatoare toxica

Valentines Day se apropie, iar presiunea de a petrece o zi a indragostitilor perfecta si asteptarile nerealiste ale partenerilor pot transforma sarbatoarea dragostei intr-o inepuizabila sursa de stres.

Declaratii SOC: in Romania s-au dat de 16 ori mai multe mandate decat FBI (VIDEO)

Europarlamentarul ALDE Mircea Diaconu a sustinut, in plenul Parlamentului European, in contextual dezbaterilor despre statul de drept din Romania, ca in tara noastra au fost date intr-un an de 16 ori mai multe.

Halep face bani frumosi din afacerile personale: Cat costa o camera in hotelul Simonei de Valentines Day

Simona Halep 2 WTA) tocmai a spus, din nou, ca va mai juca inca patru, cinci ani, ceea ce inseamna ca isi va incheia cariera la 31 de ani. Un motiv consta in faptul ca ea si-a asigurat deja linistea financiara.

Surpriza colosala: UBER a platit impozit pe profit de 3 ori mai mare ca primele 9 companii de taxi din Bucuresti la un loc

Desi pare greu de crezut, Uber a contribuit mai mult decat primele trei mari companii de taxi din Bucuresti la ANAF. Cele mai mari 9 companii de taximetrie din Bucuresti au platit catre stat, in 2016, impozit pe.

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,198 seconds )