Libnet.ro
UNICEF

21:00

Florian Bodog a demis-o pe Amalia Serban, director general in Ministerul Sanatatii

România Liberă România Liberă,
Florian Bodog a demis-o pe Amalia Serban, director general in Ministerul Sanatatii

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a demis-o, joi, pe Amaliei Serban din functia de director general Directia generala de asistenta medicala si sanatate publica. continuă pe România Liberă

Florian Bodog, luat in vizor de premierul Tudose: in fiecare an jucam in acelasi film cu manualele si cu vaccinurile. De ce?

Premierul Mihai Tudose i-a cerut, joi, in cadrul sedintei de Guvern, explicatii ministrului Sanatatii, Florian Bodog, cu privire la achizitia vaccinurilor antigripal si i-a reprosat ca intarzie declansarea procedurii de achizitie.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, certat din nou de premierul Tudose, in sedinta de guvern

Termeni duri in sedinta de guvern de joi. Premierul Mihai Tudose i-a cerut ministrului Sanatatii, Florian Bodog, sa-i dea in judecata pe functionarii care au inceput procedurile pentru.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, declaratie alarmanta: Sistemul medical este depasit in ceea ce priveste capacitatea de a prelua pacientii arsi

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declaratla Bistrita, ca sistemul medical este depasit in ceea ce priveste capacitatea de a prelua pacientii care au suferit arsuri. Cu toate acestea se fac.

Ministrul Florian Bodog ataca Guvernul Ciolos: Suntem depasiti in ceea ce priveste capacitatea de a prelua pacientii arsi. Am avut un Guvern care a venit pe arsi si care nu a facut nimc

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a afirmat, marti, ca sistemul de sanatate este depasit in ceea ce priveste capacitatea de a prelua pacientii arsi. Totodata, el a criticat Guvernul Ciolos ca a venit pe arsi nu a facut nimic pentru arsi.

Ministrul Florian Bodog, in judetele Cluj si Bistrita, la persoanele ranite in timpul furtunii de duminica

Ministrul Sanatatii Florian Bodog merge, marti, in judetele Cluj si Bistrita pentru a vizita persoanele ranite in furtunii de duminica. De asemenea, Bodog va avea intalniri cu autoritatile locale si medicale din zonele afectate.

Tarom va avea un nou director general, in doua-trei zile

Tarom va avea un nou director general in doua-trei zile, actualul director Florin Susanu anuntand, ieri, ca are in plan sa se intoarca in cabina de pilotaj, dupa circa doua luni de interimat.

Nou director general la Tarom in doua-trei zile

Compania nationala Tarom va avea un nou director general in doua-trei zile, au anuntat, marti, reprezentantii Ministerului Transporturilor in cadrul Comisiei pentru transporturi din Camera Deputatilor.

Ministrul Sanatatii, certat din nou de Mihai Tudose

ACTUALIZARE 17:39 Florian Bodog a demis-o pe Amalia Serban, director general in Ministerul Sanatatii Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a demis-o astazi pe Amalia Serban din functia de director general de asistenta medicala si sanatate publica din cadrul Ministerului Sanatatii, invocand intarzierile din procesul de achizitie a vaccinului antigripal. ------------ Premierul Mihai Tudose i-a cerut din nou explicatii ministrului Sanatatii, Florian Bodog, cu privire la achizitia vaccinurilor antigripale, reprosandu-i demararea cu intarziere a procedurii de achizitie a acestora.

DEMITERE in scandalul vaccinurilor. Anuntul facut de Ministerul Sanatatii (VIDEO)

Pe fondul intarzierilor inregistrate la procedura de achizitie a vaccinului antigripal, ministrul Sanatatii, Florian Bodog, anunta joi demiterea din functie a doamnei Amalia Serban, director ge.

Surse: Ministrul Educatiei, Liviu Pop, si cel de la Sanatate, Florian Bodog, ar putea fi demisi din Guvern. Reactia lui Dragnea

Potrivit unor surse politice, Liviu Dragnea ar vrea inlocuirea acestuia, pe motiv ca strica imaginea Guvernului. Pe lista demiterilor s-ar putea afla si ministrul Sanatatii, Florian.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )