Libnet.ro
UNICEF

17:15

Florian Coldea: Si ce daca pe Iuda l-au apucat ulterior remuscarile? Unii practica asta si azi, dar nu vor sfarsi bine

Antena3 Antena3,
Florian Coldea: Si ce daca pe Iuda l-au apucat ulterior remuscarile? Unii practica asta si azi, dar nu vor sfarsi bine

Florian Coldea a facut declaratii dupa iesirea de la Comisia pentru controlul SRI, facand trimiteri la Iuda si vorbind in numele SRI, numindu-i pe unii tradatori si amenintandu-i ca nu vor sfarsi bi. continuă pe Antena3

Sebastian Ghita, dupa ce Florian Coldea a vorbit despre destinul lui Iuda: Ma simt vizat si amenintat

Dupa audierile din Comisia SRI, Florian Coldea a tinut sa transmita un mesaj codat: As vrea sa reamintesc si de un celebru personaj biblic, care in urma cu 2000 de ani a tradat pentru 30 arginti. Ce daca.

Ora 11.00. Florian Coldea, audiat din nou in Parlament. Ce relatie avea SRI cu partidele si cu procurorii

Florian Coldea, fostul prim-adjunct al directorului SRI, va fi audiat din nou, joi, in Comisia de control parlamentar al activitatii SRI. Coldea a mai fost audiat in urma cu doua saptamani, timp de sapte ore, declarand ulterior ca, atat timp mcat a fost la varful SRI, a slujit statul vertical, nu statul paralel. Audierile sunt programate de la ora 11.

Sorina Matei sustine ca Florian Coldea l-a amenintat pe Daniel Morar: Sa ameninti public un judecator CCR, fost sef al DNA, este efectiv nebunie curata!

Dupa audierile din Comisia SRI, Florian Coldea a tinut sa transmita un mesaj codat: As vrea sa reamintesc si de un celebru personaj biblic, care in urma cu 2000 de ani a tradat pentru 30 arginti. Ce daca.

Claudiu Manda: Florian Coldea a confirmat existenta taierii porcului

Claudiu Manda, seful Comisiei parlamentare de control a SRI a spus ca Florian Coldea, in timpul audierilor de joi, a confirmat ca Victor Ponta i-a spus ca il va schimba din functie, daca va castiga alegerile pr.

E OFICIAL: Florian Coldea si Kovesi l-au interceptat pe George Maior (VIDEO)

Prim-adjunctul sefului SRI, Florian Coldea, a confirmat la audierile de joi declaratiilor fostului ofiter Daniel Dragomir potrivit carora fostul director al Serviciului Roman de Informatii, George Maior, a fost.

Florian Coldea afirma ca a fost ascultat pe interceptari de securitate nationala

Presedintele Comisiei parlamentare pentru controlul SRI, Claudiu Manda, a declarat joi ca fostul prim-adjunct al SRI Florian Coldea a afirmat in cadrul audierilor la comisie ca atat, el cat si George Maior au.

Basescu, reactie furibunda la amenintarile lui Florian Coldea

Fostul presedinte vine cu o reactie neasteptata, dupa declaratiile lui Florian Coldea, afirmatii car.

Florian Coldea a spus ca s-au obtinut mandate de securitate noaptea, acasa la judecatori

Presedintele Comisiei de control parlamentar al SRI, Claudiu Manda, a declarat la finalul audierilor fostului prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, ca acesta ar fi recunoscut ca s-au obtinut mandate de.

Florian Coldea, primele declaratii dupa audieri

Florian Coldea a marturisit in cadrul unei conferinte de presa, ca neexistand protocoale de cooperar.

Florian Coldea, mesaj CODAT pentru oamenii din SISTEM: Tradatorii au parte de un sfarsit TRAGIC, ca celebrul personaj biblic

Dupa mai multe ore de audieri in comisia SRI din parlament, fostul prim-adjunct al Serviciului Roman de Informatii, Florian Coldea,a transmis un mesaj codat pentru oamenii din Sistem. As vrea sa.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )