Libnet.ro
UNICEF

01:05

FlorideLux relanseaza CosurideLux.ro si vrea 60.000 euro din vanzarea de cadouri corporate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
FlorideLux relanseaza CosurideLux.ro si vrea 60.000 euro din vanzarea de cadouri corporate

Grupul FlorideLux. ro, care opereaza magazinele online www. floridelux. ro, www. brazidecraciun. ro, www. coroane. ro, www. cosuridelux. ro a relansat site-ul CosurideLux. ro , de unde clientii pot alege produse speciale, la preturi cuprinse intre 23 de lei si. continuă pe Wall-Street Ro

DLAF: Iordache si Romstrade au deturnat 6 mil. euro din fonduri UE

Un raport al Departamentului pentru Lupta Antifrauda arata ca Nelu Iordache si compania Romstrade au deturnat 6 milioane de euro din fondurile europene destinate constructiei autostrazii Nadlac-Arad, Iordache utilizand 2 milioane de euro pentru.

Departamentul pentru Lupta Antifrauda: Romstrade a deturnat 6 milioane euro din fonduri UE, cumparand un Boeing si terenuri

Departamentul pentru Lupta Antifrauda arata intr-un raport ca Nelu Iordache si Romstrade au deturnat 6 milioane de euro din fondurile europene destinate constructiei autostrazii Nadlac-Arad, ultilizand 2.

CFR a primit un imprumut de 175 de milioane de euro din partea BERD

CFR a primit un imprumut de 175 de milioane de euro din partea Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare. Finantarea va ajuta administratorul infrastructurii feroviare sa-si restructureze bilantul si.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1938 seconds )