Libnet.ro
UNICEF

10:30

FLORII 2018. Traditii si obiceiuri. Ce nu trebuie sa faci in ziua de FLORII

Antena3 Antena3,
FLORII 2018. Traditii si obiceiuri. Ce nu trebuie sa faci in ziua de FLORII

Intrarea Domnului Iisus Hristos in Ierusalim, sarbatoare cunoscuta popular sub numele de Florii, este una din cele mai importante din Romania. Ce este interzis sa faci in duminica de. continuă pe Antena3

Buna Vestire 2018. Traditii si superstitii de Buna Vestire. De ce nu este bine sa dormi prea mult de Buna Vestire

Buna Vestire 2018. Traditii si superstitii de Buna Vestire. Buna Vestire, sarbatorita de romani in 25 martie. Blagovestenia este praznicul in amintirea zilei in care Sfantul Arhanghel Gavriil a vestit Sfintei Fecioare ca va naste.

VIDEO Ortodocsii si catolicii sarbatoresc Buna Vestire. Traditii, obiceiuri si superstitii

Buna Vestire, denumita popular Blagovestenie, aminteste de ziua in care Sfantul Arhanghel Gabriel a .

Buna Vestire 2017. Traditii si obiceiuri de Buna Vestire

Buna Vestire, cunoscuta si sub numele de Blagovestenie sau Ziua Cucului, se sarbatoreste pe data de 25 martie a fiecarui an si este o sarbatoare dedicata Maicii Domnului, informeaza Crestinortodox. ro.

Teodorovici: Cred cu tarie ca, atunci cand lucrezi la stat, trebuie sa faci ceva si pentru stat

Angajatii statului, care au functii importante, trebuie sa fie responsabili pentru functia pe care o ocupa, a raspuns, marti, ministrul Finantelor, Eugen Teodorovici, fiind intrebat in legatura cu informatiile potrivit carora i-a tinut luni peste program, in birourile lor, pe angajatii Agentiei Nationale de Administrate Fiscala ANAF).

Buna Vestire 2018. Traditii si superstitii de Buna Vestire. Ce fac tinerele fete de Buna Vestire ca sa-si gaseasca iubit

Buna Vestire 2018. Traditii si superstitii de Buna Vestire. Buna Vestire se praznuieste, in fiecare an, pe 25 martie, fiind prima sarbatoare crestina inchinata Fecioarei Maria. in calendarul nostru popular, Bunavestire este cu.

Ora Pamantului 2018. De ce trebuie sa sarbatoreste Ora Pamantului in acest an

Ora Pamantului 2018 Mai multe institutii publice din Capitala, dar si organizatii marcheaza sambata Ora Pamantului. * Administratia Prezidentiala se alatura, pentru al patrulea an consecutiv,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2312 seconds )