Libnet.ro
UNICEF

20:00

Florin Busuioc, PRIMELE DECLARATII dupa INFARCT! A venit la TV si a povestit tot CE A SIMTIT in acel moment! Este RAVASITOR... (FOTO)

B1 B1,
Florin Busuioc, PRIMELE DECLARATII dupa INFARCT! A venit la TV si a povestit tot CE A SIMTIT in acel moment! Este RAVASITOR... (FOTO)

Florin Busuioc a facut primele declaratii dupa ce a fost la un pas de moarte. Actorul a suferit un atac de cord masiv acum doua luni, dupa un spectacol de teatru pe care l-a avut la Craiova, si a fost. continuă pe B1

Caru' cu vedete: Cum explica Dan Negru succesul pe care i are n fiecare Revelion; Johnny Depp a renuntat la dependente. Cum arata actorul dupa ce a iesit de la dezintoxicare; Melania Medeleanu, primele declaratii dupa ce s-a aflat ca este nsarcinata: Voi

De nerecunoscut! Cum arata Tamara Buciuceanu Botez la 89 de ani! A facut istorie in. Anca Turcasiu, dezvaluiri despre scenele nud! Se apropie de 50 de ani, dar le face concurenta si.

DE NERECUNOSCUT: Uite cum arata Florin BUSUIOC la debutul sau in televiziune, in 1993! (FOTO, VIDEO)

Cu totii il stim drept Busu, omul cel care prezinta ceal mai bine vremea in Romania. in anii 90 insa, Florin Busuioc era amfitrionul celei mai iubite emisiuni pentru copii din tara noastra, Tip Top Minitop.

Fotografii de colectie cu Florin Busuioc la Tip-Top Minitop. Cum arata in anul 1993

Acum toti il stiu drept Busu, indragitul prezentator de meteo si vocea de la PRO, insa putini isi amintesc de Florin Busuioc ca fiind amfitrionul celei mai cunoscute emisiuni pentru copii din anii `90.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )