Libnet.ro
UNICEF

00:07

Florin Calinescu, adevarul despre cancerul pe care l-a avut

Antena3 Antena3,
Florin Calinescu, adevarul despre cancerul pe care l-a avut

Florin Calinescu a povestit despre cancerul pe care l-a avut si a reusit sa-l invinga. Actorul a recunoscut ca a avut o tumora la nivelul nasului. N-am o problema. pana la oncologic! Acolo intri. continuă pe Antena3

VIDEO Florin Calinescu a dezvaluit cum a invins cancerul

Actorul si omul de televiziune Florin Calinescu 62 de ani) a dezvaluit ca a fost diagnosticat cu cancer de piele in urma cu mai multi ani, insa in prezent este vindecat.

SOC TOTAL la Pro TV: Florin Calinescu, BOLNAV DE CANCER! Anuntul TERIBIL a fost facut chiar de actor

Florin Calinescu, unul dintre cei mai cunoscuti oameni de televiziune din Romania, a fost extrem de discret in ceea ce priveste viata lui personala.

Dancila, despre ordonanta care modifica legile justitiei: Vreau o justitie independenta, legile nu se dau pentru o anumita persoana

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat, marti seara, intrebata despre ordonanta care modifica legile justitiei, ca in ultima perioada tot ceea ce faci trebuie sa fie legat de o anumita persoana. Dancila a vorbit despre nevoia de a se schimba modul de gandire, pentru ca legile sau ordonantele nu se refera la o anumita persoana, ci se fac pentru toti romanii.

Fosta sotie a lui Madalin Voicu, adevarul despre divort: O femeie cu doi copii nu pleaca de la bine

Carmen Olteanu, fosta nevasta a lui Madalin Voicu,a oferit un interviu in care a spus adevarul ei despre divort. Click!: Sunteti o femeie extrem de discreta, nu v-am vazut sa vorbiti vreodata despre.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )