Libnet.ro
UNICEF

23:00

Florin Citu il acuza pe ministrul Muncii de minciuna sau nestiinta cu privire la deficitul bugetului de pensii (FOTO)

B1 B1,
Florin Citu il acuza pe ministrul Muncii de minciuna sau nestiinta cu privire la deficitul bugetului de pensii (FOTO)

Ministrul Muncii trebuie sa-si ceara scuze si sa-si dea demisia, din cauza faptului ca minte sau nu stie care este deficitul bugetului de pensii, a precizat senatorul PNL, Florin Citu, intr-o postare de pe. continuă pe B1

Ministrul Discoteca, DEMASCAT! Florin Citu: Orlando Teodorovici, partas la DISTRUGEREA ROMANIEI

Senatorul PNL, Florin Citu, il demasca inca o data pe ministrul Discoteca Teodorovici. Liderul liberal arata ca Orlando de la Finante minteatunci cand spune ca nu sunt probleme cu banii pentru.

PENSII 2019. Ministrul Muncii, lamuriri cu privire la pensiile romanilor: Punctul de pensie creste la 1 septembrie la 1265

Senatul a respins, miercuri, in plen proiectul privind sistemul public de pensii, reexaminat ca urmare a deciziei CCR. Ministrul Muncii a avut o interventie telefonica la Antena.

Ministrul Muncii, dupa ce Legea Pensiilor a fost respinsa la Senat: Vom avea majoritate la Camera Deputatilor. Vom face in asa fel incat sa fie bani (VIDEO)

Ministrul Muncii, Marius Budai, da asigurari ca pensionarii nu vor avea de suferit in contextul in care noua lege a pensiilor a fost respinsa, miercuri, la votul din Senat. Nu este vorba despre.

UPDATE: Legea pensiilor, respinsa de Senat. Ministrul Muncii: Vom avea majoritate la Camera Deputatilor

Legea pensiilor, o prioritate a PSD, a fost respinsa de Senat, prima camera sesizata. Ministrul Muncii, Marius Budai, a declarat ca situatia va fi remediata la Camera Deputatilor. Vom Avea majoritate la Camera, a spus el.

Florin Iordache acuza Opozitia de ipocrizie pentru votul din diaspora. Liniste putin si aveti de invatat (VIDEO)

Opozitia este ipocrita pentru faptul ca acuzaGuvernul pentru modul dezastruos in care au decurs alegerile din diaspora, a precizat vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache, intr-un discurs sus.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )