Libnet.ro
UNICEF

11:15

Florin Citu, acuzatii grave la adresa PSD: Acest plan urmeaza sa fie propus si aprobat si in congresul PSD

Antena3 Antena3,
Florin Citu, acuzatii grave la adresa PSD: Acest plan urmeaza sa fie propus si aprobat si in congresul PSD

Florin Citu a postat un mesaj pe o retea sociala prin care ii acuza pe reprezentantii Partidului Social Democrat ca vor sa vanda Romania. Ministrul Finantelor a suprrins pe toata lumea. continuă pe Antena3

Marcel Ciolacu, noi acuzatii grave la adresa liberalilor: Vor prelungirea starii de alerta ca sa fure si mai mult

Presedintele Camerei Deputatilor si al PSD, Marcel Ciolacu, a avut o prima reactie dupa ce in presa a aparut informatia ca directorul Unifarm, Ionel Eugen Adrian, s-a ales cu un control judiciar pe o perioada de 60 de zile pentru ca ar fi cerut mita.

Florin Citu a pierdut procesul cu angajatii pe care i-a dat afara. Cat are de platit in instanta

Guvernul Romaniei a pierdut procesul intentat de seful Comisiei Juridice din structura ministerului Finantelor Publice, Ciprian Badea, care a actionat statul in judecata dupa ce ministrul Florin Citu a dispus desfiintarea sectiei si concedierea angajatilor cu functii de conducere. Comisia Juridica urma sa gestioneze un proces cu parintii ministrului. Anuntul a fost facut de senatorul PSD Eugen Teodorovici.

Acuzatii grave la adresa lui Rares Bogdan. A incalcat legea in plina stare de urgenta. Dezvaluirea care-i va crea multe probleme

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a dat o petrecere adevarata de ziua fiicei sale, in plina pandemie de coronavirus si stare de alerta, perioada in care petrecerile mari sunt interzise in interior si autoritatile ne indeamna la respectarea regulilor de igiena si distantare fizica.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )