Libnet.ro
UNICEF

16:46

Florin Citu a anuntat modernizarea sistemului ANAF

România Liberă România Liberă,
Florin Citu a anuntat modernizarea sistemului ANAF

Ministrul de Finante, Florin Citu, anunta o ampla reforma a sistemului ANAF. Citu arata ca intreg si. continuă pe România Liberă

Florin Citu: Voi propune ca informatizarea ANAF si a Ministerului Finantelor Publice sa fie trecuta in CSAT ca problema de siguranta nationala (VIDEO)

Ministrul Finanatelor, Florin Citu, a anuntat, joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician ca va propune ca informatizarea ANAF si a institutiei pe care o conduce sa fie introduse in Consiliului Suprem.

Ministrul Finantelor incepe marea reforma digitala. Florin Citu: Transformam cozile de la ghiseu in click-uri pe dispozitive electronice (FOTO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, promite transformarea cozilor de la ghiseu in click-uri pe dispozitive electronice, in cadrul unei reforme digitale ce presupune modernizarea portalului ANAF si a.

Ministrul Florin Citu, dupa dublarea alocatiilor: Eu va declar ca deficitul bugetar nu va creste, va ramane 3,6% din PIB. Nu vor creste taxe

Guvernul Orban nu va creste nicio taxa pentru a sustine dublarea alocatiilor, a anuntat Florin Citu, ministrul Finantelor, care a mai precizat ca deficitul bugetar va ramane la 3,6% din PIB, in ciuda.

Promisiunea lui Florin Citu: Transformam cozile de la ghiseu in click-uri pe dispozitive mobile

Cozile de la ghiseu se vor transforma in click-uri pe dispozitive mobile, a anuntat, duminica, intr-o postare pe Facebook, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

Florin Citu, despre dublarea alocatiilor: Impactul bugetar e in jur de 7 miliarde de lei. Deficitul nu-l marim. Taxele nu cresc (VIDEO)

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat, joi, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca impactul bugetar al dublarii alocatiilor pentru copii a fost calculat la sapte miliarde de.

Citu anunta schimbari importante la ANAF: relatia cu contribuabilii trebuie sa fie cat mai simpla

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat joi schimbari importante la ANAF, care sa contribuie la imbunatatirea si simplicificaea relatiei cu contribuabilii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2369 seconds )