Libnet.ro
UNICEF

17:15

Florin Citu, avertisment sumbru: Nu vom putea sa mai platim pensii in 20 de ani

Antena3 Antena3,
Florin Citu, avertisment sumbru: Nu vom putea sa mai platim pensii in 20 de ani

Florin Citu afirma ca este nevoie de contributii substantiale la Pilonul II de pensii, altfel riscam sa intram in incapacitate de plata a acestora. continuă pe Antena3

Citu, avertisment sumbru: Nu vom putea sa mai platim pensii in 20 de ani

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat, vineri, ca in viitor, este necesara majorarea contributiei romanilor la Pilonul 2 de pensii. Acesta a spus ca ar fi indicat ca aceasta contributie sa fie mai mare chiar decat cea de la Pilonul I administrat de stat.

Florin Citu, anunt alarmant: Daca vom ramane cu acest sistem, nu vom putea sa platim pensii in 20 de ani

Ministrul de Finante a facut declaratii despre bugetul pe 2020 si situatia pensiilor. Florin Citu e de parere ca sistemul de pensii trebuie reformat.

Guvernul, o a treia rectificare bugetara din acest an. Anuntul facut de Florin Citu!

Executivul ar putea sa faca o a treia rectificare bugetara in acest an, pentru a asigura cheltuielile de functionare pentru primarii, care sunt intr-o situatie disperata, in conditiile in care plata efectuata pentru cazul Micula a dat peste cap planificarea guvernamentala, a declarat, vineri, ministrul Finantelor, Florin Citu.

FLORIN CITU, MINISTRUL FINANTELOR PUBLICE: Guvernul Dancila stia ca deficitul bugetar va depasi 4% din PIB

Fostul premier Viorica Dancila si fostul ministru al Finantelor Publice, Eugen Teodorovici au stiut inca de la inceputul anului ca deficitul bugetar va depasi 4%, dar au preferat sa nu ia nicio masura pentru reducerea acestuia, a declarat, ieri, Florin Citu, actualul ministru de resort, cu prilejul unei conferinte de presa in care a prezentat mai multe note interne intocmite de func and 172;tionarii publici din cadrul institutiei pe care o conduce.

Florin Citu: Taxa pe lacomie si Fondul Suveran de Investitii vor fi desfiintate. Ce alte modificari vor fi aduse OUG 114

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat marti seara ca taxa bancara numita de Liviu Dragnea taxa pe lacomie) va fi desfiintata, la fel urmand sa se procedeze si cu Fondul Suveran de Investitii, decizia urmand sa fie luata cat mai curand in sedinta de Guvern.

Reactia lui Florin Citu, dupa ce motiunea simpla a trecut in Senat. Ministrul Finantelor bate in retragere

Reactia ministrului de Finante Florin Citu, dupa ce motiunea simpla Guvernare PNL-numele tau este austeritate- a trecut, luni, in Senat, cu 59 de voturi pentru, 56 impotriva si doua abtineri. Reactia lui Florin Citu, dupa ce motiunea simpla a trecut in Senat Motiunea simpla, care poarta titlul Guvernare PNL-numele tau este austeritate, depusa la .

Florin Citu: Guvernul va anula cerintele de capital impuse prin OUG 114 administratorilor de pensii private si posibilitatea de a-ti transfera viitoarele contributii exclusiv la Pilonul I

Guvernul va corecta o parte din prevederile OUG 114 care a provocat socuri semnificative in sistemul de pensii private, a declarat vineri ministrul de Finante, Florin Citu. Acesta a spus ca vor fi anulate cerintele de capital impuse administratorilor de pensii private din Pilonul II, dar si posibilitatea introdusa ca participantii din acest sistem sa-si poata transfera viitoarele contributii exclusiv catre sistemul public de pensii, renuntand astfel la Pilonul II. Sunt doar 540 de romani care au optat sa isi mute contributiile exclusiv la Pilonul I, deci e clar ca a fost o masura proasta, a spus Citu.

FLORIN CITU: PSD incearca sa sicaneze ceea ce vrea sa faca presedintele

Ministul Finantelor Publice, Florin Citu, si-a afirmat marti seara nedumerirea cu privire la jocul PSD de a respinge cererea de reexaminare a legii de repatriere a aurului formulata de presedinte, potrivit News. ro.

FLORIN CITU: Guvernul asteapta de la mediul de afaceri romanesc sa faca profit

Guvernul asteapta de la mediul de afaceri din tara noastra sa faca profit, iar profitul sa ramana in Romania si sa fie reinvestit aici, a declarat marti seara ministrul Finantelor, Florin Citu, in cadrul unei intrevederi cu membrii asociatiei patronale Concordia.

Senatorii social-democrati l-au demis pe Ministrul Finantelor, Florin Citu

Cu 59 de voturi pentru, 56 de voturi impotriva si 2 abtineri, Florin Citu a fost demis de majoritatea parlamentara social-democrata a senatorilor din functia de ministru al Finantelor Publice. Senatorii PSD au votat motiunea simpla introdusa impotriva lui Citu si initiata de Eugen Teodorovici, fostul ministru al Finantelor Publice, care a lipsit, ieri, la dezbaterea si votul din plenul Senatului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3165 seconds )