Libnet.ro
UNICEF

19:45

FLORIN CITU: Bugetul pe 2021 va fi definitivat si prezentat de viitorul Guvern

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Bugetul pe 2021 va fi definitivat si prezentat de viitorul Guvern

Bugetul pentru anul viitor va fi definitivat de noul Guvern, a declarat, astazi, ministrul Finantelor, Florin Citu, candidat al PNL pentru functia de premier, care a precizat ca, dupa ce vor fi finalizate negocierile pentru coalitia majoritara, se vor cunoaste si proiectele noi si se vor face cateva realocari pentru anul viitor, relateaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu: Bugetul pe 2021 va fi definitivat si prezentat de viitorul Guvern

Bugetul pentru anul viitor va fi definitivat de noul Guvern, a declarat, duminica, ministrul Finantelor, Florin Citu, candidat al PNL pentru functia de premier, care a precizat ca, dupa ce vor fi finalizate negocierile pentru coalitia majoritara, se vor cunoaste si proiectele noi si se vor face cateva realocari pentru anul viitor, scrie Agerpres. El a precizat ca in privinta salariului minim pe economie ar trebui sa mai existe discutii tripartite, cu patronatele si sindicatele, Ministerul de Finante luand in calcul cateva variante.

Bugetul pe 2021 va fi definitivat si prezentat de viitorul Guvern. Florin Citu: Ar fi oarecum necinstit ca acest Guvern sa ia o decizie pentru urmatorul

Florin Citu, ministrul Finantelor si candidatul PNL pentru functia de premier, a declarat ca bugetul de stat pentru 2021 va fi definitivat si prezentat de catre noul Guvern. Liberalul a mai sustinut ca se vor.

Florin Citu, despre finalizarea negocierilor pentru noul Guvern: Speram sa avem cat mai rapid un nou Guvern

Premierul propus de noua coalitie de guvernare, Florin Citu, a vorbit sambata despre finalizarea negocierilor pentru noul Guvern. Politicianul sustine ca duminica, cel tarziu luni va fi gata programul de.

Florin Citu: Este nevoie sa avem un Guvern cat mai repede investit

Florin Citu, propunerea de premier a coalitiei PNL, USR-PLUS si UDMR, a declarat ca se va implica di.

FLORIN CITU: Este nevoie sa avem un Guvern cat mai repede investit in zilele urmatoare

Florin Citu, sustinut de PNL, USR PLUS si UDMR pentru functia de prim-ministru, a declarat vineri seara ca se va implica direct pentru finalizarea programului de guvernare, subliniind ca este nevoie ca viitorul Guvern sa fie investit cat mai repede.

FLORIN CITU: Este nevoie sa avem un Guvern cat mai repede investit in zilele urmatoare

Florin Citu, sustinut de PNL, USR PLUS si UDMR pentru functia de prim-ministru, a declarat vineri seara ca se va implica direct pentru finalizarea programului de guvernare, subliniind ca este nevoie ca viitorul Guvern sa fie investit cat mai repede.

Bugetul pentru anul 2021 va fi elaborat si prezentat de noul Guvern, condus de Florin Citu

Bugetul pentru anul 2021 va fi elaborat si prezentat de noul Guvern, a anuntat, duminica, actualul m.

SURSE. Un numar egal de ministere in viitorul Guvern este conditia pusa de USR PLUS pentru a accepta varianta PNL cu Florin Citu premier si Ludovic Orban presedinte al Camerei Deputatilor

USR PLUS cere un numpr egal de ministere, impartite cu liberalii, pentru a accepta varianta propusa de PNL, in care Florin Citu ar urma sa fie premier, iar Ludovic Orban presedinte al Camerei Deputatilor,.

Cine sunt favoritii PNL, USR-PLUS si UDMR pentru portofoliile de ministri din viitorul Guvern

PNL, USR-PLUS si UDMR au impartit, vineri, dupa 10 ore de negocieri, portofoliile din viitorul Guvern si urmeaza sa nominalizeze si oamenii. in urmatoarele zile fiecare formatiune politica va discuta separat pentru a face propunerile cu care vor merge la presedintele Klaus Iohannis. Pana in prezent se stie oficial numele premierului propus - Florin Citu iar neoficial, Dan Barna si Kelemen Hunor ar putea fi cei doi vicepremieri.

Schema Guvernului Florin Citu, dupa negocierile de la Vila Lac

PNL, USR PLUS si UDMR au decis, vineri, ca Florin Citu va fi premier si au prezentat si lista numelor vehiculate pentru impartirea functiilor si a ministerelor.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )