Libnet.ro
UNICEF

09:00

FLORIN CITU: Bugetul va fi in dezbatere publica pana miercuri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Bugetul va fi in dezbatere publica pana miercuri

Bugetul, misiune imposibila. in 2020, doar 45% din deficit a fost cauzat de masurile de combatere a pandemiei * Sporurile primite de bugetari vor fi legate de performante, spune premierul Bugetul pentru anul acesta va fi pus in dezbatere publica pana miercuri dimineata cel tarziu, a anuntat ieri premierul Florin Citu. Acesta a afirmat ca deficitul bugetar pe care se fundamenteaza bugetul este de 7% - 7,1% din PIB. Deficitul Romaniei se preconizeaza a fi cel mai ridicat din regiunea Europei Centrale si de Est, insa Ministerul Finantelor a asigurat deja o buna parte din finantare. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu: Bugetul e finalizat, va fi pus in dezbatere publica marti sau miercuri. Deficitul, intre 7% si 7,1%. La sporuri e vorba de o plafonare, dar urmeaza o lege a salarizarii, care le va lega de performanta (VIDEO)

Prim-ministrul Florin Citu a anuntat luni ca proiectul pentru Legea bugetului de stat pe anul 2021 este finalizat, urmand sa fie lansat in dezbatere publica marti sau miercuri dimineata cel.

Legea bugetului e gata. Citu: Va fi in dezbatere publica maine sau poimaine. Sporurile bugetarilor, plafonate

Legea bugetului este finalizata si va fi facuta publica marti sau miercuri dimineata cel tarziu, a anuntat prim-ministrul Florin Citu, care a precizat ca tinta de deficit ramane asumata la 7 - 7,1%.

Legea bugetului este finalizata si va fi pusa in dezbatere publica, anunta premierul Citu

Proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021 este finalizat si va fi pus in dezbatere publica, a a.

FLORIN CITU: Nu iau in calcul remanierea in acest moment, bugetul va fi momentul care va solidifica coalitia pentru urmatorii ani

Prim-ministrul Florin Citu a declarat, sambata, ca in acest moment nu ia in calcul o remaniere si a negat existenta unor scandaluri in coalitia de guvernare, el precizand, totodata, ca adoptarea Legii bugetului de stat va fi momentul consolidarii coalitiei, pentru urmatorii 4 ani de zile, transmite Agerpres.

FLORIN CITU, DESPRE O MODIFICARE A CALCULULUI RATEI DE INFECTARE: Pana acum, ce s-a facut a functionat foarte bine

Premierul Florin Citu a declarat astazi ca, din datele pe care le are, modul de calcul al ratei de infectare cu SARS-CoV-2 a functionat foarte bine, subliniind ca o schimbare in acest sens ar trebui bazata pe o fundamentare stiintifica si ar trebui sa simplifice lucrurile.

FLORIN CITU, DESPRE O MODIFICARE A CALCULULUI RATEI DE INFECTARE: Pana acum, ce s-a facut a functionat foarte bine

Premierul Florin Citu a declarat astazi ca, din datele pe care le are, modul de calcul al ratei de infectare cu SARS-CoV-2 a functionat foarte bine, subliniind ca o schimbare in acest sens ar trebui bazata pe o fundamentare stiintifica si ar trebui sa simplifice lucrurile.

Florin Citu sustine ca nu a primit nici acum planurile de restructurare ale companiilor de stat care inregistreaza pierderi. Cine va mai beneficia de subventii (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca nu a primit pana acum planurile de restructurare de la sefii companiilor de stat care inregistreaza pierderi. Seful Guvernului a punctat ca ori acestia vor veni cu pl.

FLORIN CITU: Suntem foarte atenti sa vedem cum evolueaza situatia; depinde de noi toti sa avem un an scolar fara probleme

Premierul Florin Citu a declarat, luni, in contextul reluarii cursurilor in format fizic, ca autoritatile monitorizeaza situati si ca depinde de noi toti sa avem un an scolar fara probleme, potrivit News.

FLORIN CITU: Parintii nu trebuie sa vina la scoala cu formularul completat pentru testarea COVID a copiilor

Prim-ministrul Florin Citu a declarat ca parintii nu trebuie sa se prezinte la scoala cu un formular completat prin care sa-si dea acordul pentru testarea COVID a copiilor si ca se va face acest lucru doar in cazul in acelor copii care prezinta simptome, el adaugand ca Ministerul Educatiei a dat un comunicat pe acest subiect.

FLORIN CITU: Vom incerca sa producem vaccin anti-COVID la Institutul Cantacuzino

Premierul Florin Citu a declarat, astazi, intr-o scurta conferinta de presa organizata la iesirea de la rapel, ca Romania va incerca sa produca vaccin COVID-19 la Institutul Cantacuzino.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )