Libnet.ro
UNICEF

17:30

FLORIN CITU: Cea mai buna reforma este informatizarea sistemului public

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Cea mai buna reforma este informatizarea sistemului public

Reforma aparatului bugetar se va face si, cu toate ca este mai greu decat se astepta oricine, aceasta va fi dusa pana la capat, a declarat ministrul Finantelor Publice, Florin Citu. continuă pe Ziarul Bursa

Cea mai buna veste pentru utilizatorii de Chrome: ce se schimba si de ce-ti va fi util

Cel mai nou update Google Chrome rezolva o problema care a dat mari batai de cap utilizatorilor, iar cea mai noua actualizare a browserului vine cu o imbunatatire semnificativa pentru.

Cea mai buna veste pentru bucuresteni! Ce se va intampla incepand cu 1 august

Veste buna pentru bucuresteni! incepand cu data de 1 august, Teatrul Elisabeta isi reia activitatea. Spectacolele vor avea loc in doua locatii din Bucuresti, in aer liber.

Cea mai buna veste pentru cei cu masini pe motorina, benzina si nu numai. Se pregatesc noi autostrazi, sosele si drumuri nationale

Poate ca Romania n-a excelat cand vine vorba de sosele, dar putem spera ca lucrurile vor deveni mai bune. Autoritatile din transporturi pregatesc 70 de kilometri de autostrazi si drumuri.

Indicele SP 500 a incheiat trimestrul al doilea cu cea mai buna evolutie din ultimele doua decenii

Indicele american SP 500 a inchis marti in urcare si a consemnat cea mai mare crestere trimestriala din mai mult de doua decenii, sustinut de asteptarile investitorilor ca masurile de stimulare ale guvernului vor contribui la redresarea economiei americane, transmite Reuters.

Ministrul de Finante, Florin Citu: Peste 16 miliarde lei cheltuiti pe investitii in 2020, cea mai mare suma in ultimii 10 ani

Ministrul Finantelor, Florin Citu, afirma ca s-au facut investitii masive in timpul starii de urgenta si starii de alerta generate de epidemia de coronaviorus. Potrivit acestuia, de la inceputul anului.

Florin Citu, ministrul Finantelor, la prezentarea programului de relansare: in timpul acestei guvernari liberale, Romania a devenit o Romanie normala (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a prezentat miercuri, alaturi de presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban si vicepremierul Raluca Turcan, programul national de investitii si relansare.

Florin Citu: in programul de relansare nu apar nici taxe, nici impozite noi. Le vom arata romanilor ca nu mai trebuie sa plece in alte tari sa munceasca

Ministrul Finantelor Florin Citu a declarat miercuri, la evenimentul la care Guvernul a prezentat planul de relansare economica, ca in acest program nu apar nici taxe, nici impozite noi si ca acesta ofera oportunitati inclusiv pentru romanii care s-au intors acasa si care nu vor mai trebui sa plece in alte tari sa munceasca.

Florin Citu, ministrul Finantelor, la prezentarea programului de relansare: in timpul acestei guvernari liberale, Romania a devenit o Romanie normala (VIDEO)

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a prezentat miercuri, alaturi de presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan si mai multi ministri, programul national de.

FLORIN CITU: Romania va inregistra in 2020 o scadere economica cuprinsa intre minus 2% si minus 3%

Trimestrul al doilea a avut un impact negativ peste asteptari asupra economiei Romaniei dar, pe ansamblul acestui an, contractia economica se va situa intre minus 2% si minus 3%, a declarat miercuri seara ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

FLORIN CITU: Programul Prima Casa trebuie modernizat - o sa fie un program nou

Programul Prima Casa trebuie modernizat si adus la conditiile standard de astazi, a afirmat, miercuri, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, dupa ce Premierul Ludovic Orban a spus ca, in ceea ce priveste plafonul, trebuie sa se tina cont de realitatea de pe piata imobiliara actuala.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )