Libnet.ro
UNICEF

23:45

Florin Citu, despre inscrierile in IMM Invest: Avem un singur risc major - Ciolacu, vaslasul lui Dragnea la propriu. Cate cereri s-au depus

Adevărul Adevărul,
Florin Citu, despre inscrierile in IMM Invest: Avem un singur risc major - Ciolacu, vaslasul lui Dragnea la propriu. Cate cereri s-au depus

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a afirmat marti, la o ora dupa deschiderea inscrierilor in programul IMM Invest, ca s-au depus deja 2. 500 de cereri de finantare si ca singurul risc major il reprezinta presedintele POSD, Marcel Ciolacu, vaslasul lui Dragnea la propriu. continuă pe Adevărul

Citu: Site-ul IMM Invest functioneaza, dar exista un risc din cauza PSD. Cand incep inscrierile

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat luni dimineata ca site-ul IMM Invest, care permite firmelor sa se inscrie pe lista celor care pot primi imprumuturi garantate de stat, functioneaza, dar exista o serie de riscuri din cauza PSD.

Florin Citu, despre beneficiile pandemiei: E cea mai buna reforma a statului. Vom avea case de marcat legate de ANAF si facturi electronice

Ministrul de Finante, Florin Citu, a declarat, duminica, la Digi 24, ca pandemia de coronavirus a fortat cea mai importanta reforma a statului: informatizarea sistemului public. in doua saptamani, Romania va bifa primul lot de case de marcat legate de ANAF, a anuntat Citu. De asemenea, site-ul dedicat IMM-urilor va deveni functional in doua-trei zile. Ministrul de Finante a vorbit si despre majorarea pensiilor.

Ce spune Florin Citu despre majorarea pensiilor in toamna. De ce nu a mai taiat Guvernul lefurile demnitarilor

Ministrul de Finante, Florin Citu, sustine ca majorarea pensiilor cu 40%, in toamna, asa cum impune legea, e o decizie politica pe care va trebui sa o ia Guvernul Orban in ansamblu, nu doar Ministerul de Finante. Florin Citu a explicat, la Digi 24, de ce Executivul nu a mai taiat lefurile demnitarilor.

OFICIAL. inscrierile pe IMM Invest incep marti, la ora 9.00

Inscrierile pe platforma IMM Invest se reiau incepand cu data de 28 aprilie 2020, ora 9:00, anunta in mod oficial Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri FNGCIMM).

Citu anunta ca platforma IMM Invest va fi functionala la inceputul acestei saptamani

Ministrul de Finante, Florin Citu, spune ca platforma IMM Invest va fi functionala in primele zile ale acestei saptamani. O sa anunt maine ora exacta cand va incepe. Este in testari, este gata, afirma acesta.

Platforma IMM Invest, disponibila de la inceputul saptamanii. Florin Citu: Este gata, este testata

Platforma IMM Invest, ce va permite intreprinderilor mici si mijlocii din Romania sa isi asigure lichiditatile pentru derularea activitatii curente sau investitii, prin accesarea unor credite garantate de.

IMM-urile se pot inscrie la creditele cu dobanda subventionata de marti, ora 9:00. Anuntul e facut de Florin Citu

Dupa esecul din 17 aprilie cu lansarea programului IMM Invest Romania, autoritatile anunta o noua data de inscriere. Este vorba de marti, ora 9:00. Anuntul a fost facut de ministrul Finantelor, Florin Citu, intr-o postare pe Facebook. Asadar, trebuie sa vedem maine daca e asa cum zice.

Cand reporneste programul de creditare IMM Invest

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a avansat, duminica, data aproximativa la care ar urma sa fie relansat programul de creditare pentru firme IMM Invest, dar a precizat ca abia luni va face anuntul sigur.

S-au redeschis inscrierile online in programul de creditare IMM Invest

S-a redeschis sesiunea de inscriere online in programul de creditare IMM Invest, site-ul fiind activ incepand de marti, 28 aprilie 2020, ora 9. 00, pentru microintreprinderile si firmele mici si mijlocii care vor sa obtina imprumuturi bancare cu dobanda subventionata o perioada si garantii de stat.

Procedura de inscriere in Programul IMM INVEST Romania, reluata de marti dimineata

Procedura de inscriere in Programul IMM INVEST Romania va fi reluata incepand cu data de 28. 2020, ora 9. inscrierile online se vor desfasura in sesiune continua, pana la sfarsitul anului 2020 si pana la epuizarea plafonului alocat de 15 miliarde de lei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )