Libnet.ro
UNICEF

22:15

Florin Citu, despre ordonanta care a starnit neintelegeri intre Boc si Voiculescu: Astept de la ministrul sanatatii criterii clare

Hotnews Hotnews,
 Florin Citu, despre ordonanta care a starnit neintelegeri intre Boc si Voiculescu: Astept de la ministrul sanatatii criterii clare

Premierul Florin Citu spune ca spera ca ordonanta de urgenta privind finantarea centrelor de vaccinare sa fie finalizata pana vineri, cand va avea loc o noua sedinta de Guvern. Este acea ordonanta de urgenta care a starnit disensiuni intre primarul Clujului Emil Boc si ministrul sanatatii Vlad Voiculescu. Premierul considera ca trebuie clarificat mecanismul de plata si stabilite criterii clare pentru alocarea finantarilor. continuă pe Hotnews

Premierul Florin Citu, despre amenajarea centrelor de vaccinare: Astept de la Ministerul Sanatatii criterii clare referitoare la cheltuielile standard

In ceea ce priveste cheltuielile necesare pentru amenajarea centrelor de vaccinare impotriva COVID-19, premierul Florin Citu a precizat ca asteapta informatii de la Ministerul Sanatatii cu privire la.

Premierul Florin Citu: Lista cu persoanele care intra in etapa a doua de vaccinare creste in fiecare zi, pentru ca sunt mai multe prioritati pe care le vedem

Intrebat despre vaccinarea studentilor romani care urmeaza sa plece la studii in strainatate sau despre muncitorii sezonieri, premierul Florin Citu nu a exclus posibilitatea ca aceste categorii sa fie.

Florin Citu, despre cresterea pensiilor: Romania nu si-a permis anul trecut. Nu isi permite nici in 2021 acest lucru

Premierul Florin Cituanunta ca pensiilor nu vor creste cu 40%, asa cum prevede legea.

Florin Citu: Salariul minim va creste cu 3% in 2021 (VIDEO)

Salariul minim pe economie va creste cu 3% in anul 2021, a anuntat prim-ministrul Florin Citu, la capatul sedintei de Guvern de miercuri. Adunity_105785 Florin Citu, precizari despre.

Citu, despre pensii: Le vom creste, dar pe calendarul asumat de noi

Premierul Florin Citu a declarat ca Romania nu si-a permis in 2020 si nu isi permite nici in acest an o majorare a pensiilor cu 40% si ca Guvernul va creste pensiile in baza calendarului pe care si l-a asumat, el facand referire la decizia de miercuri a Curtii Constitutionale.

Diana Sosoaca nu se lasa. E singurul parlamentar care i-a facut asta lui Florin Citu

In ce priveste campania de vaccinare, exista o singura interpelare in parlament, adresata premierului Florin Citu. Aceasta interpelare vine de la senatoarea AUR, Diana Sosoaca. Aceasta ii cere lui Florin Citu raspunsuri, precum si toate xeropcopiie actelor normative ale campaniei de vaccinare. Diana Sosoaca nu se lasa in aceasta interpelare, Diana Sosoaca formuleza 21 de .

FLORIN CITU: Salariul minim va creste cu 3% in 2021

Guvernul a aprobat astazi un proiect de hotarare care prevede indexarea salariului minim brut pe tara garantat in plata la 2. 300 lei, incepand cu 1 ianuarie 2021, ceea ce inseamna o crestere de 3% comparativ cu luna decembrie a anului trecut, a precizat premierul Florin Citu.

Florin Citu: A fost aprobat salariul minim brut 2.300 lei lunar

Guvernul a aprobat, miercuri, actul normativ prin care se stabileste salariul minim brut pe tara pentru 2021 la 2. 300 de lei lunar, a anuntat prim-ministrul Florin Citu. Cresterea a fost de 70 lei, asa cum fusese anuntat la finalul anului 2020.

Florin Citu: Obiectivul meu este sa avem 10,4 milioane persoane vaccinate in septembrie

Premierul Florin Citu si-a stabilit ca obiectiv vaccinarea a 10. 4 milioane de persoane pana in luna septembrie. in opinia premierului, vaccinarea merge bine si va merge si mai bine de acum inainte, iar partea de finantarea a cheltuielilor se va rezolva.

Florin Citu isi va face sambata vaccinul anti-Covid

Premierul Florin Citu a anuntat, la sfarsitul sedintei Guvernului de miercuri, ca se va vaccina sambata, public, impotriva COVID-19. Practic, se va vaccina a doua zi dupa presedintele Klaus Iohannis. Presedintele a anuntat ca, pentru a marca debutul etapei a doua a campaniei de vaccinare impotriva COVID-19, el se va vaccina public, vineri.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )