Libnet.ro
UNICEF

11:00

Florin Citu, despre redeschiderea restaurantelor: Avem nevoie de acest sector sa fie sanatos si puternic si pe picioarele lui

B1 B1,
Florin Citu, despre redeschiderea restaurantelor: Avem nevoie de acest sector sa fie sanatos si puternic si pe picioarele lui

Toata lumea asteapta un deznodamand in ceea ce priveste redeschiderea restaurantelor. Mai exact, cu totii asteapta sa stie daca se vor redeschide si daca da, cand. in acest context, ministrul. continuă pe B1

Florin Citu, anuntul serii despre redeschiderea restaurantelor

E un sector foarte important pentru Romania cel al restaurantelor. Este un sector afectat. Daca ar fi doar economic, maine as da drumul, a declarat Florin Citu, ministrul de Finante.

ORBAN DESPRE REDESCHIDEREA RESTAURANTELOR: Am solicitat grupului tehnic sa evalueze. Voi avea o intalnire cu reprezentantii din HoReCa

Ludovic Orban a anuntat ca a solicitat o evaluare a specialistilot din grupul tehnic privind redeschiderea restaurantelor. Premierul a adaugat ca va avea in aceasta saptamana o intalnire cu reprezentantii din industria HoReCa pentru a discuta aspecte despre subiect, conform news. ro.

Investitori din turism despre redeschiderea restaurantelor: Prea tarziu pentru Litoral si Delta Dunarii

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul discuta despre posibilitatea deschiderii restaurantelor de la 1 septembrie. Investitorii spun ca aceasta decizie vine prea tarziu pentru Litoral si Delta Dunarii, stiut fiind faptul ca vacanta este pe sfarsite.

Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Cel mai probabil de la 1 septembrie. Intentia mea e ca in cursul acestei saptamani sa luam o decizie

Premierul Ludovic Orban anunta ca Guvernul discuta despre posibilitatea deschiderii restaurantelor, intrucat situatia in care acestea ar ramane inchise ar afecta si mai mult activitatea hotelurilor. Aceasta ar putea avea loc cel mai probabil de la 1 septembrie, in anumite conditii, afirma el.

Florin Citu: Din punct de vedere economic, maine as da drumul restaurantelor

Sectorul HoReCa este un sector foarte important pentru Romania, a afirmat marti, la Realitatea Plus, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, precizand ca din punct de vedere economic ar deschide restaurantele maine, insa este vorba si despre sanatate, motiv pentru care decizia trebuie luata impreuna cu cineva din acest sector.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: in cursul acestei saptamani voi avea intalniri cu reprezentantii HoReCa. Astept o evaluare pentru redeschiderea restaurantelor (VIDEO)

Premierul Romaniei Ludovic Orban a declarat, luni, ca in cursul acestei saptamani va avea intalniri cu reprezentantii HoReCa si se va lua o decizie in ceea ce priveste redeschiderea restaurantelor in.

FLORIN CITU: PSD-ul nu se schimba. Este tot PSD-ul lui Dragnea, Tudose, Dancila, Valcov, Grindeanu care are un singur obiectiv - sa omoare sectorul privat

Ministrul de Finante Florin Citu a afirmat ca PSD nu se schimba, este tot partidul lui Liviu Dragnea, Mihai Tudose, Viorica Dancila, Darius Valcov si Sorin Grindeanu, iar singurul obiectiv al formatiunii este sa omoare sectorul privat.

FLORIN CITU: PSD-ul nu se schimba

Ministrul de Finante Florin Citu a afirmat ca PSD nu se schimba, este tot partidul lui Liviu Dragnea, Mihai Tudose, Viorica Dancila, Darius Valcov si Sorin Grindeanu, iar singurul obiectiv al formatiunii este sa omoare sectorul privat.

Redeschiderea restaurantelor si a institutiilor de cultura, discutata miercuri de Comitetul pentru Situatii de Urgenta Ce spune Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca miercuri va avea loc o sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta, pe ordinea de zi regasindu-se ordinul comun privind regulile de protectie sanitara pe timpul campaniei electorale, dar si redeschiderea teatrelor, cinematografelor si a restaurantelor. Potrivit lui Orban, in cazul restaurantelor exista propunerea sa nu fie redeschise in zonele unde exista un nivel de raspandire a virusului peste un anumit numar de cazuri in ultimele 14 zile.

MARCEL CIOLACU: Avem nevoie de o conducere validata inainte de doua examene importante

Partidul Social Democrat are nevoie de o conducere validata inainte de doua examene importate - alegerile locale si generale - urmand ca anul viitor sa aiba loc un congres ordinar, a declarat sambata liderul interimar al formatiunii, Marcel Ciolacu, inainte de inceperea Congresului extraordinar al formatiunii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2171 seconds )