Libnet.ro
UNICEF

09:15

Florin Citu: Doua misiuni FMI sunt in Romania pentru analiza colectarii si a Codului Fiscal

Hotnews Hotnews,
 Florin Citu: Doua misiuni FMI sunt in Romania pentru analiza colectarii si a Codului Fiscal

Doua misiuni ale Fondului Monetar International FMI) sunt in aceste zile in Romania pentru a analiza modul de colectare a banilor la buget si Codul Fiscal, a declarat, marti, ministrul Finantelor, Florin Citu, citat de Mediafax. Acesta a spus ca delegatiile FMI vor sta in Romania doua-trei saptamani. continuă pe Hotnews

Daniel Zamfir: Florin Citu nu vine la Comisia Economica pentru ca are lucruri de ascuns

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a fost invitat la o audiere in cadrul Comisiei economice din Senat pentru a oferi explicatii referitoare la imprumuturile ministerului de resort din ultima perioada.

FLORIN CITU: FMI este in Romania pentru a ne ajuta pe partea de colectare

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a precizat, marti, ca misiunile Fondului Monetar International FMI), in Romania, sunt analiza modului in care sunt colectati banii la buget si de a vedea daca mai functioneaza Codul Fiscal in aceasta economie.

Florin Citu: 2019 s-a terminat cu un deficit de 4,6%, peste estimarile de la rectificarea din noiembrie. Plata datoriei catre fratii Micula si lipsa dividendelor de la companii de stat, printre motivele depasirii tintei (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca deficitul bugetar pentru anul 2019 a fost de 4,6%, peste estimarile de 4,45% de la rectificarea bugetara din luna noiembrie. Anul trecut s-a terminat cu.

Citu: Riscul ca Romania sa sufere de pe urma unei crize globale este aproape zero Ce fac misiunile FMI in tara noastra

Florin Citu a declarat ca doua misiuni ale Fondului Monetar International se afla in Romania pentru a analiza modul in care sunt colectati banii la buget si pentru a vedea masura in care actuala forma a.

Citu: Riscul ca Romania sa sufere de pe urma unei crize globale este aproape zero Ce fac misiunile FMI in tara noastra

Florin Citu a declarat ca doua misiuni ale Fondului Monetar International se afla in Romania pentru a analiza modul in care sunt colectati banii la buget si pentru a vedea masura in care actuala forma a.

Florin Citu: Pentru Romania nu exista optiunea sa nu fim in zona euro 2024, o varianta foarte ambitioasa

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat luni seara, la Digi 24, ca obiectivul ca Romania sa intre in antecamera euro in 2024 este unul foarte ambitios, precizand insa ca pentru Romania nu exista optiunea de a nu adera la zona euro, in timp.

Florin Citu are in vizor Primaria Capitalei: va trimite inspectia economico-financiara pentru a vedea cum se cheltuiesc banii publici

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a anuntat ca va trimite o inspectie economico-financiara la Primaria Capitalei, condusa de Gabriela Firea. in ultimii zece ani, nimeni n-a mai calcat pe acolo sa vada cum sunt cheltuiti banii romanilor, a declarat Citu, la Digi24.

Florin Citu, ministrul Finantelor, despre functionarii publici: De fiecare data cand incerci sa te indrepti impotriva lor pentru ca nu isi fac treaba, intra singuri in concediu medical

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, s-a aratat revoltat de practica acordarii concediilor medicale peste noapte pentru functionarii publici care sunt vizati de o posibila detasare sau care nu isi fa.

Florin Citu, despre contrabanda din vami: Scanerele de acolo nu au functionat niciodata. Sunt de legenda. in cel care a mers a intrat un TIR. E ireal Se pune intrebarea de ce situatia nu a intrat in atentia procurorilor

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca are in vedere un proiect separat pentru reducerea fenomenului contrabandei din vami. Asta in conditiile in care cele 15 scanere din vami, achizitionate cu bani.

Florin Citu: Cum incerci sa muti un functionar public, cum intra imediat in concediu medical

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, s-a aratat revoltat de practica acordarii concediilor medicale peste noapte pentru functionarii publici care sunt vizati de o posibila detasare sau care nu isi fac treaba.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2574 seconds )