Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Citu, dupa intalnirea cu Ursula von der Leyen: Ne-am angajat sa continuam munca noastra pentru a opri pandemia de coronavirus (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu, dupa intalnirea cu Ursula von der Leyen: Ne-am angajat sa continuam munca noastra pentru a opri pandemia de coronavirus (VIDEO)

Premierul Florin Citu a anuntat, vineri, ca a avut o intalnire excelenta cu presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, si ca s-au angajat impreuna sa continue eforturile comune in lupta cu. continuă pe B1

Citu, dupa intalnirea cu Ursula von der Leyen: Ne-am angajat sa continuam munca noastra pentru a opri pandemia

Premierul Florin Citu a anuntat, vineri, ca a avut o intalnire excelenta cu presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen. Ne-am angajat sa continuam munca noastra pentru a opri pandemia, a transmis Citu, salutand eforturile CE privind campania de vacinare.

Ursula von der Leyen declara ca s-au facut greseli in strategia de vaccinare a UE

Presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a recunoscut miercuri ca s-au facut greseli in strategia de vaccinare a UE, dar a aparat in acelasi timp principiile de baza ale acesteia, relateaza G4MEDIA.

Premierul Florin Citu, intrevedere cu presedintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen

Prim-ministrul Florin Citu a avut, vineri, la Bruxelles, o intrevedere cu presedintele Comisiei Euro.

Ursula von der Leyen recunoaste erorile in strategia de vaccinuri Covid a UE

Dar presedintele Comisiei Europene solicita blocului sa ramana cu abordarea actuala.

Parlamentul European cere masuri urgente pentru cresterea productiei de vaccinuri von der Leyen: Am fost prea optimisti VIDEO

Europarlamentarii i-au cerut miercuri sefei Comisiei Europene masuri urgente pentru a creste productia de vaccinuri, intr-o dezbatere in plen in care Ursula von der Leyen a recunoscut ca executivul european a fost prea optimist in ceea ce priveste livrarile de vaccinuri anti-Covid.

Ursula von der Layen, somata de 50 europarlamentari sa-l demita pe Josep Borell pentru prestatia slaba din Rusia. Romanii care au semnat scrisoarea

50 de europaprlamenari, intre care Eugen Tomac PMP), Marian-Jean Marinescu PNL), Nicolae Stefanuta USR), Siegfried Muresan PNL), Dragos Pislaru PLUS), Ramona Strugariu PLUS) si Dragos Tudorache PLUS), Gheorghe Falca PNL) si Vlad Gheorghe USR) au semnat o scrisoare adresata presedintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, in care ii solicita sa-l demita pe Josep Borell, seful diplomatiei europene.

Florin Citu, in vizita de lucru la Bruxelles, in perioada 11-12 februarie

Premierul Florin Citu efectueaza o vizita de lucru la Bruxelles in perioada 11 - 12 februarie, informeaza Guvernul. Seful Executivului va avea intalniri cu presedintii Consiliului European Charles Michel, Comisiei Europene Ursula von der Leyen, si al Parlamentului European David Sassoli, precum si cu vicepresedintii executivi ai Comisiei Europene Frans Timmermans, Margrethe Vestager si Valdis Dombrovskis.

Sefa Comisiei Europene, declaratie neasteptata despre procesul de vaccinare pe continent. Ar fi insemnat sfarsitul Uniunii noastre!

Presedintele Comisiei Europene, Ursula von den Leyen, afirma ca Uniunea Europeana a aprobat cu mare intarziere vaccinurile anti-COVID iar statele din blocul comunitar nu se afla acolo unde ar trebui in ceea ce priveste procesul de imunizare a populatiei.

Comisia Europeana saluta votul dat in PE pentru Mecanismul de Redresare si Rezilienta Von der Leyen: Avem datoria sa ajutam cetatenii, intreprinderile si comunitatile sa iasa din criza economica

Comisia Europeana a salutat miercuri votul din Parlamentului European, care confirma acordul politic la care s-a ajuns in decembrie 2020 referitor la Regulamentul privind Mecanismul de redresare si rezilienta.

Florin Citu: Parlamentarii vor avea si anul acesta salariileinghetate. Daca mai sunt si alte privilegii pe care le au, sunt niste discutii politice (VIDEO)

Premierul Florin Citu a prezentat, miercuri, dupa sedinta de Guvern cateva dintre prevederile unei ordonante de urgenta, referitoare la o reducere a cheltuielilor structurale. Florin Citu:.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )