Libnet.ro
UNICEF

01:05

FLORIN CITU: Nu, au fost inghetate salariile, a fost luata o decizie

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Nu, au fost inghetate salariile, a fost luata o decizie

Premierul Florin Citu a precizat ca salariile bugetarilor au fost inghetate pentru anul in curs, fiind luata o decizie in acest sens, subliniind ca asteapta solutii de la nivel local si central, avand in vedere ca evolutia salariilor, sporurilor, cheltuielilor cu personalul din administratia locala, dar si centrala, din ultimii patru ani, nu este sustenabila, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Florin Citu, declaratie despre redeschiderea scolilor

Premierul Florin Citu a declarat ca o decizie in privinta redeschiderii scolilor va fi luata pe 2 fe.

Florin Citu: Banca Mondiala confirma: masurile pe care le-am luat in contextul pandemiei COVID-19 claseaza Romania in topul tarilor cu cele mai multe si aplicate masuri din lume

Premierul Florin Citu, fost ministru al Finantelor, a anuntat pe contul sau de Facebook ca Banca Mondiala a analizat un numar de 154 de tari, in care au fost aplicate masuri economice in contextul pandemiei.

FLORIN CITU: Daca evolutia pandemiei ramane asa cum e, vom deschide scolile pe 8 februarie

Premierul Florin Citu a afirmat ca vrea deschiderea scolilor pe 8 februarie si daca evolutia pandemiei ramane asa cum e, atunci e clar ca vom incepe. Seful Executivului a adaugat ca decizia privind deschiderea scolilor va fi luata pe 2 februarie, potrivit News.

Florin Citu, despre deschiderea scolilor: Daca lucrurile raman asa cum sunt, este clar ca vom deschide scolile pe 8 februarie

Premierul Florin Citu a afirmat ca vrea deschiderea scolilor pe 8 februarie si a adaugat ca decizia finala in acest sens va fi luata pe 2 februarie.

Florin Citu: PNL e un partid liberal, cu opinii. intotdeauna a fost viu in interior

Premierul Florin Citu a vorbit, marti, si despre situatia din PNL, acolo unde unii dintre lideri cer demisia presedintelui Ludovic Orban. Citu a spus ca prefera sa discute in partid despre partid, dar tine.

Premierul Florin Citu: Nu cred ca PSD mai are ceva de spus pentru urmatorii patru ani. Ce au avut de spus au facut-o in 2017 cand, dupa ce au avut guvernul investit, lumea a iesit in strada cu sutele de mii

Intrebat daca isi va da demisia in situatia in care obiectivul de a vaccina peste 10 milioane de persoane pana in septembrie, premierul Florin Citu a declarat ca nu si-a asumat niciodata acest lucru, dar.

Premierul Florin Citu anunta cand s-ar putea redeschide restaurantele

Florin Citu a declarat, miercuri, ca atunci cand toate regulile vor fi respectate, purtarea mastii, igiena si distantarea, ar putea fi redeschise si restaurantele. Premierul a adaugat ca si-ar dori sa deschida economia maine, pentru ca asta inseamna economie puternica, insa acest lucru depinde de noi toti, fiind o perioada pandemica.

Florin Citu a anuntat adoptarea unei HG pe strategia de vaccinare: Noi categorii, in a doua etapa. Persoanele esentiale mai ales din sectorul privat, in a treia etapa

Premierul Florin Citu a anuntat, miercuri, adoptarea unei Hotarari de Guvern care aduce imbunatatiri strategiei de vaccinare anticoronavirus. Astfel, in a doua etapa de vaccinare au fost introduse noi.

Emil Boc, dupa intalnirea primarilor cu premierul Florin Citu: Am apreciat implicarea primului-ministru si elaborarea unui act normativ care asigura returnarea cheltuielilor pe care le fac administratiile locale

Premierul Florin Citu a avut o intalnire la Palatul Victoria, cu primarii din tara, pentru a clarifica ultimele detalii cu privire la cheltuielie pe care administratiile locale le vor face pentru dotarea.

Florin Citu a impartit ministerele care vor fi coordonate de vicepremierii Dan Barna si Kelemen Hunor

Premierul Florin Citu a decis, ieri, atributiile viceprim-ministrilor Kelemen Hunor si Dan Barna si ministerele pe care le vor coordona acestia. Deciziile prim-ministrului au fost publicate luni in Monitorul Oficial, anunta Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )