Libnet.ro
UNICEF

17:00

Florin Citu il invita pe Marcel Ciolacu la Ministerul Finantelor pentru o discutie despre situatia financiara a Romaniei si starea economiei: Este important sa avem aceasta discutie inainte de dezbaterea motiunii de cenzura

B1 B1,
Florin Citu il invita pe Marcel Ciolacu la Ministerul Finantelor pentru o discutie despre situatia financiara a Romaniei si starea economiei: Este important sa avem aceasta discutie inainte de dezbaterea motiunii de cenzura

Ministrul Finantelor, Florin Citu, in invita pe liderul PSD, Marcel Ciolacu, la sediul Ministerului pentru o prezentare a situatiei financiare a Romaniei si starea economiei. intr-o postare pe Facebook, ma. continuă pe B1

Florin Citu il invita pe Marcel Ciolacu la Ministerul de Finante pentru a-i prezenta situatia financiara a Romaniei

Florin Citu i-a adresat o invitatielui Marcel Ciolacu la sediul Ministerului de Finante pentru a-i prezenta situatia financiara a Romaniei si starea economiei. Liberalul considera ca este imporantant sa aiba aceasta discutie cu liderul PSD inainte de dezbaterea motiunii de cenzura, scrie News.

Florin Citu: Am alocat un miliard lei pentru organizarea in siguranta a alegerilor locale

Florin Citu, ministrul Finantelor, nu este de acord cu amanarea alegerilor locale din 27 septembrie .

Florin Citu, invitatie oficiala pentru Marcel Ciolacu: Va raspund la orice intrebare

Ministrul de Finante, Florin Citu, i-a facut o invitatie oficiala lui Marcel Ciolacu, presedintele PSD, pentru a-i prezenta exact situatia financiara a Romaniei si starea economiei.

Citu il invita pe Ciolacu sa-i explice situatia economica a Romaniei inainte de dezbaterea motiunii de cenzura

Florin Citu l-a invitat pe Marcel Ciolacu la sediul ministeruluipentru a ii prezenta situatia financiara a Romaniei si starea economiei, inainte de dezbaterea motiunii de cenzura.

FLORIN CITU: Nu poti sa spui opt luni de zile ca nu exista aceasta criza

Ministrul Finantelor, Florin Citu, acuza PSD ca ar dori amanarea alegerilor, invocand criza sanitara, el sustinand ca in realitate social-democratii stiu ca vor pierde usturator alegerile.

Florin Citu: Din punct de vedere economic, maine as da drumul restaurantelor

Sectorul HoReCa este un sector foarte important pentru Romania, a afirmat marti, la Realitatea Plus, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, precizand ca din punct de vedere economic ar deschide restaurantele maine, insa este vorba si despre sanatate, motiv pentru care decizia trebuie luata impreuna cu cineva din acest sector.

Florin Citu: Din punct de vedere economic, maine as da drumul restaurantelor

Florin Citu, ministrul Finantelor, este un sustinator al redeschiderii restaurantelor in spatiile in.

incepand de azi, Klaus are si PSD-ul lui! Scandalul momentului dupa alegerea la sefie a lui Marcel Ciolacu

Este scandalul momentului in politica! Codrin Stefanescu, fost secretar general PSD, i-a criticat aspru pe cei care l-au ales pe Marcel Ciolacu noul presedinte al Partidului Social Democrat. Sefia lui Marcel Ciolacu, motiv de mare scandal Dupa ce Marcel Ciolacu a fost ales sef PSD cu un rezultat de-a dreptul incredibil, Codrin Stefanescu, mare sustinator .

MARCEL CIOLACU: Motiunea de cenzura se va vota pe 31 august

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat, miercuri, ca motiunea de cenzura depusa de social-democrati va fi supusa votului pe 31 august, scrie Agerpres.

Marcel Ciolacu a facut marele anunt despre cand se va vota motiunea de cenzura

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a anuntat pe pagina sa de Facebook, ca motiunea de cenzura se va vota luni, 31 august. De altfel, Marcel Ciolacu a mai spus ca Guvernul Orban trebuie sa plece cat mai repede.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )