Libnet.ro
UNICEF

09:00

Florin Citu: Ordonanta de modificare a OUG 114 este un dezastru! Guvernul va stabili tinte pentru banci!

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Florin Citu: Ordonanta de modificare a OUG 114 este un dezastru! Guvernul va stabili tinte pentru banci!

Propunerea inaintata de Ministerului Finantelor Publice bancilor, cu privire la modificarea taxei pe lacomie, contine cateva prevederi cel putin bizare. Proiectul de act normativ care urmeaza sa modifice OUG 114 pe partea bancara ar da. continuă pe Wall-Street Ro

Opozitia vrea capul lui Eugen Teodorovici. Citu (PNL): Efectele negative ale OUG 114 se simt, iar cetatenii platesc deja mai mult (VIDEO)

Opozitia vrea capul lui Eugen Teodorovici. Senatorul PNL Florin Citu a declarat, luni, pentru B1 TV, ca cifrele umflate din bugetul pentru 2019, dar si controversata ordonanta 114, care arunca Romania in haos.

Probleme in constructii din cauza OUG 114: Sunt societati care se inchid din cauza discriminarilor salariale, sustin patronatele

Controversata Ordonanta de Urgenta 114/2018, care a suprataxat mediul de afaceri, creeaza efecte negative si in domeniul constructiilor, a avertizat marti, in Parlament, Anca Marginean, director executiv al Federatiei patronale din industria materialelor de constructii PATROMAT). 'Ordonanta este discriminatorie. Sunt influente negative si va spun ca se inchid societati. Luna trecuta, patru societati le-am pus pe butuci. ', a spus aceasta. Vezi in articol ce propuneri de modificari ale OUG 114 au transmis patronatele din constructii.

SERGIU OPRESCU, ARB: OUG 114 ar trebui sa fie eliminata

Oprescu: Daca o banca este pe pierdere si este si taxata, de fapt i se taxeaza capitalul, nu profitul, iar suprataxarea sistemului bancar este pe contrasens cu logica intermedierii financiare Ordonanta de Urgenta 114/2018, care prevede taxarea activelor bancare cu 1,2% in functie de nivelul indicelui ROBOR ar trebui sa fie eliminata, cu atat mai mult cu cat este evident faptul ca aceasta are un cost, a declarat, vineri, Sergiu Oprescu, presedintele Consiliului Director al Asociatiei Romane a Bancilor ARB), intr-o conferinta de presa.

Avertisment al Orange, Vodafone si Telekom fata de amenda speciala impusa in telecom de OUG 114: Daca nu va fi eliminata, va fi atacata la Curtea Constitutionala

Reprezentantii Orange, Vodafone si Telekom au transmis marti in Parlament o adresa prin care solicita guvernantilor eliminarea amenzii speciale, de pana la 10% din cifra de afaceri, impuse in domeniul telecom prin controversata Ordonanta de Urgenta 114/2018. Daca nu este eliminata in cursul procesului legislativ, amenda speciala va fi atacata prin exceptie de neconstitutionalitate ce se preconizeaza ca va avea mari sanse de succes. , se arata in adresa obtinuta de HotNews. ro.

TEODOROVICI: Vom propune modificarea OUG 114 din dialog, nu din constrangere

ACTUALIZARE Teodorovici, catre Opozitie: imi e din ce in ce mai greu sa inteleg ceea ce scrieti in motiunile dumneavoastra ---- Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a anuntat, ieri, in Parlament, ca Executivul va veni cu o propunere de modificare a OUG 114, rezultata in urma dialogului si pentru interesul mediului de afaceri, nu din constrangere sau la presiunea companiilor.

Nu doar bancile sunt deranjate de OUG 114 a lacomiei, ci si marii operatori telecom. AMENINTARILE acestora la adresa Guvernului

Marii operatori telecom avertizeaza autoritatile ca vor ataca OUG 114/2018 la Curtea Constitutionala daca prevederile referitoare la comunicatiile electronice nu vor fi scoase din ordonanta, relateaza.

Scrisoare oficiala de la Bruxelles: Guvernul, atentionat ca OUG 114 ar putea incalca legislatia UE si ar compromite implementarea 5G in Romania

Ordonanta de Urgenta 114/2018 'afecteaza grav sectorul comunicatiilor' si 'ar putea avea, de asemenea, un impact negativ asupra preturilor noilor servicii', atentioneaza Roberto Viola, directorul general al Directiei de Retele de Comunicare, Continut si Tehnologie din cadrul Comisiei Europene, intr-o scrisoare oficiala transmisa in aceasta luna Reprezentantei permanente a Romaniei pe langa Uniunea Europeana, document obtinut de HotNews. ro. Oficialul european indeamna autoritatile sa reexamineze in Parlament consecintele acestor norme pentru viitorul 5G in Romania. Vezi in articol integral preocuparile ridicate in scrisoarea oficialului Comisiei Europene.

Orange, Vodafone, Telekom avertizeaza Guvernul: eliminati amenda speciala din OUG 114

Orange, Vodafone si Telekom, operatori care se pregatesc de investitii masive in 5G, sunt nemultumiti de o prevedere din OUG 114, supranumita si ordonanta taxei pe lacomie. Pe 19.

STANDARD POORS A MENTINUT STABILA PERSPECTIVA NOASTRA DE RATING S and P reactioneaza dur cu privire la OUG 114

Agentia de rating Standard and Poor 's si-a exprimat convingerea ca Guvernul nostru va revizui prevederile cheie din Ordonanta de Urgenta 114 aprobata la finalul anului trecut, dupa ce va solicita comentarii din partea unor actori importanti din piata.

Olguta Vasilescu, despre OUG 114: E bine ca Ioan Niculae este ajutat, ca i se plafoneaza pretul la gaze

Controversatul om de afaceri care controleaza Interagro, Ioan Niculae, este beneficiar al OUG 114/2018, prin faptul ca sunt plafonate preturile la gaze. Acest lucru este recunoscut chiar de Lia Olguta Vasilescu, scrie Hotnews.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2597 seconds )