Libnet.ro
UNICEF

09:30

FLORIN CITU (PNL): Atentie! Urmeaza taxe noi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU (PNL): Atentie! Urmeaza taxe noi

Senatorul PNL, Florin Citu avertizeaza, intr-o postare pe Facebook, ca urmeaza taxe noi, intrucat in luna ianuarie guvernul a incercat sa imprumute 2,9 miliarde lei, insa a imprumutat doar 1,4 la scadente diferite dar la dobanzi in crestere, iar anul trecut a platit doar pe dobanzi 13 miliarde lei. continuă pe Ziarul Bursa

Citu: Atentie! Urmeaza taxe noi

Senatorul PNL Florin Citu avertizeaza, intr-o postare pe Facebook, ca urmeaza taxe noi, intrucat in luna ianuarie guvernul a incercat sa imprumute 2. 9 miliarde lei, insa a imprumutat doar 1. 4 la scadente diferite dar la dobanzi in crestere, iar anul trecut a platit doar pe dobanzi 13 miliarde lei.

Florin Citu: ATENTIE! Urmeaza taxe noi

Guvernul va impune noi taxe ca urmare a faptului ca a imprumutat doar o parte din suma pe care si-o dorea, si chiar si aceea la dobanzi in crestere, a precizat senatorul PNL, intr-o postare pe Facebook, de.

Florin Ctu, PNL: Cum se manipuleaza executia bugetara. Explicatie cu doua bunuri de consum

Presupunem ca in 2017 au fost produse in Romania doua bunuri de consum, oricare. Pretul pentru fiecare produs era de 10 lei. PIB-ul nominal al Romaniei in 2017 a fost asadar de 20 de lei, scrie senatorul liberal Florin Citu, pe contul sau de Facebook. Acum sa presupunem ca in 2018 au fost produse tot 2 bunuri de consum. Dar acum pretul este de 15 pentru fiecare produs. Astfel in 2018 PIB nominal al Romaniei a fost de 30 de lei. Dragnea va spune ca economia duduie si PIB-ul a crescut cu 50%. Dar in termeni REALI cresterea economica a fost ZERO!, explica Florin Citu.

Florin Citu explica metoda prin care PSD ascunde situatia REALA din economie: Dragnea spune ca PIB-ul a crescut cu 50%, dar, in termeni reali, cresterea economica a fost zero

Liviu Dragnea spune ca economia duduie si PIB-ul a crescut cu 50%, dar, in termeni reali, cresterea economica a fost zero, sustine senatorul PNL Florin Citu. intr-o postare pe Facebook, economistul explica si.

Citu, PNL: Cum se manipuleaza. Explicatii cu doua bunuri de consum

Presupunem ca in 2017 au fost produse in Romania doua bunuri de consum, oricare. Pretul pentru fiecare produs era de 10 lei. Atunci PIB-ul nominal al Romaniei in 2017 a fost de 20 de lei. Acum sa presupunem ca in 2018 au fost produse tot 2 bunuri de consum. Dar acum pretul este de 15 pentru fiacare produs. Astfel in 2018 PIB nominal al Romaniei a fost de 30 de lei, explica senatorul liberal Florin Citu.

Florin Citu: Dragnea minte! Dictatorii folosesc aceasta metoda in timp ce forteaza cresterea preturilor

Florin Citu a precizat, intr-o postare pe Facebook, de marti, ca desi Liviu Dragnea sustine ca economia dudie si ca Produsul Intern Brut a crescut cu 50%, in termeni reali cresterea economica a fost.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )