Libnet.ro
UNICEF

13:00

Florin Citu: Nu poti sa sanctionezi medici daca vaccineaza pentru ca a ramas o doza in plus (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu: Nu poti sa sanctionezi medici daca vaccineaza pentru ca a ramas o doza in plus (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat miercuri, la finalul sedintei de Guvern, ca medicii nu pot fi sanctionati daca vaccineaza pe cineva pentru ca a ramas o doza in plus. in schimb, a precizat seful. continuă pe B1

PSD ii cheama la raport pe Vlad Voiculescu si pe Florin Citu. Cand ar urma cei doi sa vina pentru explicatii in Parlament

Liderul deputatilor PSD, Alfred Simonis, a anuntat, in plenul de marti al Camerei Deputatilor, ca grupul parlamentar al social-democratilor a depus solicitari la Biroul permanent prin care ii cheama in Parlament, la Ora Guvernului, pe ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, si pe prim-ministrul Romaniei, Florin Citu, pentru a explica situatia spitalelor din tara, respectiv adoptarea bugetului.

Florin Citu a sporit puterile directorului sau de cabinet si le-a minimalizat pe cele ale sefului cancelariei O decizie a premierului fenteaza intelegerile din coalitia de guvernare

Premierul Florin Citu s-a asigurat, printr-o decizie publicata in Monitorul Oficial, ca oamenii sai apropiati vor fi cei care vor controla activitatea Cancelariei prim-ministrului. Potrivit unei cutume guvernamentale, persoanele care coordoneaza Cancelaria sunt oameni apropiati si de incredere ai premierului, insa negocierile dintre PNL si USR-PLUS nu au tinut cont de acest lucru. Astfel, Florin Citu s-a trezit in situatia ca seful Cancelariei sa fie impus de USR-PLUS, iar persoana propusa pentru aceasta functie sa fie departe de ceea ce inseamna anturajul premierului, chiar daca pana sa intre in PLUS, aceasta a fost multi ani membru PNL. in aceste conditii, Citu a emis o decizie prin care a limitat foarte mult atributiile sefului cancelariei, sporindu-le pe cele ale sefei sale de cabinet.

Florin Citu: Ma intereseaza sa vedem ce s-a facut dupa tragedia de la Piatra Neamt. A existat o ancheta, a existat un plan de masuri si vreau sa vad daca acelea au fost implementate (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat luni dimineata ca analizeaza mai multe rapoarte pentru a vedea ce masuri au fost luate dupa tragedia de la Piatra Neamt, din noiembrie 2020. in ceea ce priveste incendiul de s.

UPDATE Florin Citu: Bugetul intarzie un pic Nu dau inapoi. Cheltuielile din sectorul public trebuie legate de reforme

Premierul Florin Citu a anuntat luni ca proiectul de buget mai intarzie un pic pentru ca nu a primit de la ministri proiectele de reforme in companiile de stat, in functie de care spune ca vor fi alocati banii in 2021. El spune ca daca ministrii nu vor veni cu solutii, acestea vor fi fortate prin limitele din buget.

Premierul Florin Citu, despre bugetul pe 2021: Cheltuielile care se duc catre sectorul public trebuie legate de reforma. Nu dau inapoi de la acest lucru

Premierul Florin Citu a vorbit luni depre adoptarea bugetului pe anul 2021, precizand ca, in acest an cheltuielile care se duc spre sectorul public vor fi legate de reforma si ca niciun ban nu va fi alocat daca.

Florin Citu, taxat de o prezentatoare Antena 3. Cu ce greseala a fost prins premierul tarii

Noul premier Florin Citu, a devenit mai nousubiect pentru orele de gramatica, tinute in prime time de Antena 3. Nu ne mai intereseaza economia sau bugetul, ci gramatica limbii romane. Nu sunt de actualitate victimele de la Matei Bals, dar sunt de actualitate adjectivele si formulele adverbiale. Florin Citu, tema pentru gramatica limbii romane Conform .

FLORIN CITU: Redeschiderea scolilor se va realiza cu ajutorul unui plan bine stabilit de masuri pentru protejarea copiilor

Redeschiderea scolilor se va realiza cu ajutorul unui plan bine stabilit de masuri elaborate de Ministerul Educatiei si Ministerul Sanatatii pentru protejarea copiilor, cadrelor didactice si personalului auxiliar din cadrul unitatilor de invatamant, afirma prim-ministrul Florin Citu.

Premierul Florin Citu anunta ca operatorii economici care nu respecta masurile de prevenire si combatere a raspandirii COVID-19 ar putea avea activitatea suspendata pe o perioada determinata (VIDEO)

Premierul Florin Citu a anuntat, miercuri, la finalul sedintei de Guvern, ca autoritatile ar putea introduce masura suspendarii activitatii pentru firmele care nu respecta masurile de prevenire a.

Florin Citu, despre redeschiderea scolilor: Este o veste buna, elevii vor fi protejati

Premierul Florin Citu a transmis, marti seara, pe Facebook ca redeschiderea scolilor este o veste buna mai ales ca multi angajati din invatamant si-au exprimat disponibilitatea pentru vaccinarea anti-COVID-19.

Florin Citu: Redeschiderea scolilor se va realiza cu ajutorul unui plan bine stabilit de masuri elaborate de Ministerul Educatiei si Ministerul Sanatatii

Prim-ministrul Florin Citu a anuntat, marti, ca vor fi luate masuri astfel incat, odata cu redeschiderea scolilor, orele de curs sa se desfasoare in conditii de siguranta sanitara pentru a preveni.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )