Libnet.ro
UNICEF

17:30

Florin Citu: Pregatim bugetul pentru 2021. Companiile de stat cu pierderi primesc resurse de la buget doar in baza unui plan de restructurare sau reforma

B1 B1,
Florin Citu: Pregatim bugetul pentru 2021. Companiile de stat cu pierderi primesc resurse de la buget doar in baza unui plan de restructurare sau reforma

Premierul Florin Citu anunta ca guvernul pregateste proiectul de buget pentru anul 2021 si precizeaza ca acele companii de stat care inregistreaza pierderi vor primi resurse de la buget doar in baza unui. continuă pe B1

Primele decizii ale guvernului Citu cu impact in 2021. Ce se intampla cu salariul minim, alocatiile si pensiile

Guvernul Citu a publicat, la finalul lui 2020, o ordonanta de urgenta care modifica mai multe acte normative. Potrivit premierului Florin Citu, deciziile vin pentru asigurarea unui deficit bugetar de maximum 7% din PIB si pentru sustinerea relansarii economice in 2021.

Carmen Harra, previziuni bune pentru 2021. Ce se va intampla cu omenirea e ireal

Carmen Harra a facut previziuni bune pentru anul 2021. Ce se va intampla cu omenirea este ireal. Dupa un an in care mapamondul s-a luptat cu virusul ucigas si ce a adus el, vestile pentru anul care a debutat sunt neasteptate. Carmen Harra, previziuni cutremuratoare pentru 2021. Ce ne asteapta in acest an, care va .

Baba Vanga, previziuni pentru 2021. Ce se ve intampla cu Donald Trump si cum va evolua pandemia de COVID-19 in toata lumea

Ca de fiecare data la inceput de an, apar previziunile clarvazatoarei Baba Vanga pentru anul care tocmai a inceput. Iar previziunile pentru 2021 sunt cel putin infricosatoare. Cea mai ciudata predictie a.

Nostradamus, profetii horror pentru 2021: razboaie, cipuri si un cutremur devastator

Care sunt previziunile geniilor pentru anul 2021? Profetii nu au vizualizat deloc intamplari bune. Care sunt lucrurile pe care au crezut acestia ca urmeaza sa le intampinam in Noul An? Profetii 2021. Previziunile sunt sumbre Nostradamus e unul din cei mai cunoscuti profeti din cati au existat vreodata. Acesta a lasat in urma lui si .

360 de grade cu Alina Badic. Previziuni astrale pentru 2021: Un an al schimbarii si al trezirii spirituale (VIDEO)

2021 este anul in care incepeum un nou capitol, un an nu doar al schimbarii, ci al unei noi constiinte, al trezirii spirituale, al riscurilor acolo unde nu exista fundament si al unei filozofii de.

Topul care pregateste Dacia pentru 2021 vine cu surprize si pentru Ford la Craiova

In ciuda tuturor dificultatilor din 2020, Dacia a reusit sa se mentina, cu cel putin un model, in atentia pietei vestice. Dar Ford incepe sa prinda avant. Cele mai mari asteptari de.

Profetiile lui Nostradamus pentru 2021: cutremure, foamente, soldati roboti...

Predictiile lui Nostradamus pentru 2021 nu sunt deloc incurajatoare, ba mai mult celebrul astrolog a prezis un an tulburator, catastrofal, apocaliptic.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )