Libnet.ro
UNICEF

15:45

FLORIN CITU: La Primaria Capitalei s-a constatat un prejudiciu de aproximativ 200 de milioane de lei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: La Primaria Capitalei s-a constatat un prejudiciu de aproximativ 200 de milioane de lei

Florin Citu a efectuat un control la Primaria Capitalei, in urma caruia au fost identificate nereguli. El a spus ca ar fi vorba de un prejudiciu de aproximativ 200 de milioane de lei, adica 40 de milioane de euro, intr-o postare pe Facebook. continuă pe Ziarul Bursa

FLORIN CITU: in urma unui control la Primaria Capitalei, s-a constatat prejudicierea acesteia de proximativ 200 de milioane de lei

Florin Citu a efectuat un control la Primaria Capitalei, in urma caruia au fost identificate nereguli. El a spus ca ar fi vorba de un prejudiciu de aproximativ 200 de milioane de lei, adica 40 de milioane de euro, intr-o postare pe Facebook.

Florin Citu: Sa fie clar! Prejudiciul gasit la Primaria Capitalei este de 200 milioane lei. Firea: E de ras, e realmente de ras!

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a postat un mesaj pe o retea sociala, potrivit caruia, in urma controlului efectuat la Primaria Capitalei, a fost gasit un prejudiciu de aproximativ 40 de milioane de euro.

Florin Citu, despre controlul la Primaria Capitalei: Raportul a fost trimis deja la DNA, pentru ca sunt fapte penale Se fac verificari la toate institutiile (VIDEO)

Controlul la Primaria Capitalei nu s-a incheiat, iar de verificari sunt vizate si alte institutii, a subliniat Florin Citu, ministrul Finantelor, care a precizat ca raportul inspectiei efectuate la.

Florin Citu, dupa controlul facut la Primaria Capitalei: Prejudiciul calculat e in jur de 40 de milioane euro Reactia Gabrielei Firea

Ministrul Finantelor, liberalul Florin Citu, a sustinut, luni, ca inspectorii Ministerului au gasit nereguli grave in timpul controlul efectuat la Primaria Generala a Capitalei, condusa inca de.

Florin Citu, dupa controlul la Primaria Capitalei: E vorba aici de proasta organizare. Sume s-au dat, dar subventiile nu s-au achitat. La cine au ajuns banii? Reactia Gabrielei Firea (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a prezentat, luni, rezultatele controlului efectuat la Primaria Capitalei, condusa inca de social-democrata Gabriela Firea. Liberalul a afirmat ca PMB a avut bani anul acesta,.

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta ca luni va prezenta concluziile raportului facut dupa controlul la Primaria Capitalei: Sunt probleme mari acolo!

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta, printr-o postare pe Facebook, ca luni va prezenta concluziile raportului facut de departamentul de Inspectie Economica la Primaria Municipiului.

Florin Citu: Au fost gasite nereguli mari la Primaria Capitalei

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a anuntat ca, luni, in cadrul declaratiilor de presa saptamanale,.

Firea ii raspunde lui Citu: Controlul Finantelor la Primaria Capitalei a fost politic. Nu au gasit absolut nimic

Primarul general in functie, Gabriela Firea, il acuza pe ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, ca a demarat un control politic la Primaria Capitalei in decembrie 2019, in urma caruia nu a gasit absolut nimic, ea precizand ca afirmatiile liberalului pe acest subiect ar fi, realmente, de ras.

Citu acuza Primaria Capitalei ca nu a platit energia termica, desi a primit subventia de la buget. Primarul ne-a interzis accesul in Primarie

Ministrul Finantelor Florin Citu a anuntat luni problemele gasite la Primaria Capitalei in urma controalelor realizate de catre Inspectia Economica din cadrul ministerului. Citu a acuzat Primaria ca, desi a primit bani de la buget, energia termica a fost platita doar partial. Totodata, el afirma ca primarul general a interzis echipei Finantelor accesul in Primarie si derularea controlului.

Citu anunta dezvaluiri dupa controalele de la Primaria Capitalei: Sunt probleme mari

Ministrul Finantelor, Florin Citu, anunta dezvaluiri dupa controalele dispuse de Inspectia Economica la Primaria Capitalei.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,216 seconds )