Libnet.ro
UNICEF

12:00

Florin Citu: Rapelul la AstraZeneca e peste doua luni de zile, deci inca 800.000 de persoane vor putea fi programate pentru dozele primite in aceasta luna. Romania, locul 14 pe glob la campania de vaccinare (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu: Rapelul la AstraZeneca e peste doua luni de zile, deci inca 800.000 de persoane vor putea fi programate pentru dozele primite in aceasta luna. Romania, locul 14 pe glob la campania de vaccinare (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca Romania va primi un total de 800. 000 de doze la AstraZeneca in luna februarie. Cum in cazul acestui vaccinrapelul se efectueaza la doua luni de zile de la. continuă pe B1

Florin Citu a fost vaccinat astazi cu a doua doza a vaccinului anti-Covid-19

Premierul Florin Citu a fost vaccinat, astazi, cu doza de rapel a vaccinului impotriva COVID-19.

Florin Citu, despre vaccinul AstraZeneca: in luna februarie ar trebui sa avem cel putin 600.000 de doze (VIDEO)

Premierul Romaniei, Florin Citu, a declarat, sambata, la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Dr. Carol Davila, dupa ce a facut rapelul pentru vaccinul anti-Covid, ca in aceasta luna ar trebui sa.

Florin Citu a facut rapelul la vaccinul anti-Covid

Premierul Florin Citu a facut sambata a doua doza a vaccinului anti-Covid si a facut apel la populatie sa-si faca rapelul.

Florin Citu: Este important sa ne vaccinam, dar mai important este sa facem rapelul (VIDEO)

Florin Citu a declarat, sambata, la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Dr. Carol Davila, ca este important sa ne vaccinam impotriva noului coronavirus, insa este mai important sa facem.

Vaccinarea cu serul AstraZeneca incepe mai repede decat ne asteptam. Anuntul facut de Florin Citu

Florin Citu a anuntat, sambata, ca programarile pentru vaccinarea cu AstraZeneca vor incepe saptamana viitoare. Potrivit premierului, noul ser va fi distribuit incepand de duminica, iar programarile se vor face de pe 10 februarie.

FLORIN CITU: Nu iau in calcul remanierea in acest moment, bugetul va fi momentul care va solidifica coalitia pentru urmatorii ani

Prim-ministrul Florin Citu a declarat, sambata, ca in acest moment nu ia in calcul o remaniere si a negat existenta unor scandaluri in coalitia de guvernare, el precizand, totodata, ca adoptarea Legii bugetului de stat va fi momentul consolidarii coalitiei, pentru urmatorii 4 ani de zile, transmite Agerpres.

Cu ce tricou a venit premierul Florin Citu la rapel. Ma simt foarte bine dupa vaccin

Premierul Florin Citu s-a vaccinat sambata la pranz, 6 februarie, la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Dr Carol Davila, cu doza de rapel anti-COVID-19 de la Pfizer, la 21 de zile dupa prima inoculare.

Florin Citu cere companiilor de stat care au pierderi sa vina cu planuri de restructurare: Trebuie sa spunem stop. Ajunge. Aici oprim hemoragia banului public

Companiile de stat cu pierderi care vor sa beneficieze in continuare de subventii de la buget trebuie sa vina cu un program de restructurare care sa arate ca pot sa fie pe profit in cativa ani de zile, a declarat sambata premierul Florin Citu, care a avertizat ca unele dintre acestea s-ar putea sa nu supravietuiasca.

Florin Citu s-a vaccinat astazi cu a doua doza a vaccinului anti-Covid-19

Premierul Florin Citu s-a vaccinat, astazi, cu doza de rapel a vaccinului impotriva COVID-19.

ASTAZI Florin Citu a fost vaccinat cu a doua doza a vaccinului anti-Covid-19

Premierul Florin Citu a fost vaccinat, astazi, cu doza de rapel a vaccinului impotriva COVID-19.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )