Libnet.ro
UNICEF

14:30

Florin Citu, replica pentru Razvan Cuc: in doar doi ani, CFR Calatori a ajuns la PIERDERI de peste 400 milioane lei

B1 B1,
Florin Citu, replica pentru Razvan Cuc: in doar doi ani, CFR Calatori a ajuns la PIERDERI de peste 400 milioane lei

Cand Guvernul PSD a preluat CFR Calatori, compania avea pierderi de cateva zeci de milioane de lei, in doar doi ani ajungand la pierderi de peste 400 milioane lei, a precizat senatorul PNL, Florin Citu, intr-o. continuă pe B1

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc: Constructorii romani nu fac solicitari de bani nemunciti

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a explicat la Antena 3 cum a fost calatoriacu trenul pana la Constanta, pe care a facut-o marti. Am decis, asa cum era normal, sa vad cum.

Razvan Cuc a mers cu trenul de la Bucuresti la Constanta: ,,Am fost multumit de conditii

Ministrul Transpoturilor, Razvan Cuc, a mers la Constanta cu trenul. Acesta a vrut sa verifice starea infrastructurii feroviere. Ministrul s-a deplasat cu un tren InterRegio pe ruta Bucuresti-Constanta, cu plecare la ora 09:30 si a ajuns la destinatie.

Razvan Cuc a mers cu trenul de la Bucuresti la Constanta: Voi avea o discutie cu cei de la CFR. Ministrul a anuntat ca peste 300 de vagoane vor fi modernizate in acest an (FOTO)

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, amers, marti, sa verifice care sunt conditiile de transport feroviar. Cuc a a mers cu trenul de la Bucuresti la Constanta si a fost multumit de conditiile.

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a mers la mare cu trenul: Cei de la CFR Calatori fac toate eforturile astfel incat romanii sa beneficieze de conditii civilizate

Ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a mers marti la mare cu trenul. A gasit mizerie in Gara de Nord, acolo unde calatorii arunca gunoiul pe jos chiar daca au suficiente cosuri de gunoi, dar a fost multumit.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )