Libnet.ro
UNICEF

10:15

FLORIN CITU: Romania este pe deplin pregatita pentru a intra in zona Schengen

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Romania este pe deplin pregatita pentru a intra in zona Schengen

Romania este pe deplin pregatita pentru a intra in zona Schengen, i-a transmis premierul Florin Citu omologului sau olandez, Mark Rutte, transmite Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu: Romania este pe deplin pregatita pentru a intra in Schengen

Premierul Florin Citu a anuntat, marti, ca a discutat cu prim-ministrul olandez, Mark Rutte, caruia i-a spus ca Romania este pe deplin pregatita pentru a intra in zona Schengen.

Premierul Florin Citu: Romania este, fara indoiala, pe deplin pregatita pentru a intra in zona Schengen

Premierul Florin Citu a avut, luni, o discutie telefonica cu omologul sau olandez, Mark Rutte. Cei doi sefi de guverne au discutat despre evolutia pandemiei de coronavirus, relatiile politice si economice.

Romania este pe deplin pregatita sa intre in Spatiul Schengen, anunta premierul Florin Citu

Premierul Romaniei, Florin Citu, i-a explicat omologului sau din Olanda, Mark Rutte, ca Romania este.

Florin Citu, discutie cu premierul olandez. I-a transmis ca Romania este pe deplin pregatita sa intre in Schengen

Premierul Florin Citu anunta ca a avut convorbire telefonica cu premierul olandez Mark Rutte. Cei doi au abordat teme economice, legate de pandemie si campania de vaccinare, dar si aderarea la Spatiul Schengen.

Florin Citu: Este important sa gestionam eficient resursele de care dispunem Ramanem in continuare deschisi dialogului pentru a identifica cele mai bune solutii in efortul pentru relansare post-pandemie

Premierul Florin Citu a anuntat, dupa intalnirea cu membrii Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei, ca unul dintre cuvintele de ordin este eficientizarea, in special in acesta perioada grea, generata de.

FLORIN CITU: Ministerul Finantelor finalizeaza discutiile cu ordonatorii de credite

Premierul Florin Citu a anuntat ca reprezentantii Ministerului de Finante finalizeaza astazi discutiile cu ordonatorii de credite si astazi ar putea fi o propunere de buget pe care considera ca este buna pentru sustinerea cresterii economice.

Florin Citu: Daca ar fi dupa mine, as vrea ca toata economia sa fie deschisa maine, dar trebuie sa tinem cont de recomandarile medicilor (VIDEO)

Premierul Florin Citu a subliniat ca Romania are nevoie de o economie deschisa si de investitii, dar a explicat ca trebuie tinut cont de recomandarile expertilor din sectorul sanitar. Cat despre relaxarea.

Florin Citu: Ne gandim la bugetul pe 2021 pentru doi ani de zile reformele introduse se vor intinde si in 2022 Vor creste cheltuielile cu investitiile (VIDEO)

Prim-ministrul Florin Citu a oferit mai multe detalii despre cum va arata bugetul pe 2021, despre care spune ca este gandit si in raport cu strategia pe 2022, in conditiile in care reformele planuite de.

FLORIN CITU: Daca ar fi dupa mine, as vrea ca toata economia sa fie deschisa

Premierul Florin Citu a declarat, astazi, dupa relaxarea restrictiilor in Bucuresti, ca si-ar dori ca toate economia sa fie deschisa, insa trebuie tinut cont de recomandarile specialistilor.

Florin Citu: in noua Lege a salarizarii vrem sa legam veniturile de performanta. Sunt exemple in UE si le vom folosi (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat, luni, ca guvernantii lucreaza la o noua Lege a salarizarii unitare. Dincolo de nevoia de ierarhizare, a sustinut acesta, trebuie introduse criterii de performanta pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )