Libnet.ro
UNICEF

19:15

Florin Citu: Salariile profesorilor cu cresterile de anul viitor, incluse in buget Dublarea alocatiilor ar duce deficitul la 4,1 - 4,3% din PIB, dar ne vom incadra in 3,6% prin solutii

Hotnews Hotnews,
 Florin Citu: Salariile profesorilor cu cresterile de anul viitor, incluse in buget Dublarea alocatiilor ar duce deficitul la 4,1 - 4,3% din PIB, dar ne vom incadra in 3,6% prin solutii

Cred ca vom avea surprize placute, anul viitor, a declarat, miercuri, Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, dupa ce Guvernul a decis sa-si angajeze raspunderea pe proiectul de buget pe 2020. continuă pe Hotnews

Florin Citu, Finante: Daca reducerea TVA va fi legiferata, deficitul bugetar urca la 5%. in zilele urmatoare, vor exista presiuni pe cursul valutar. O echipa a FMI revine in ianuarie in Romania

O echipa de la Fondul Monetar International va veni in Romania in ianuarie, va evalua modul de colectare, Codul fiscal si ne va da solutii, a declarat, marti seara, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, la Digi 24. Eu o sa am o echipa de la FMI care vine in Romania in ianuarie sa se uite la Codul fiscal, la evaluarea modului in care noi colectam, a afirmat Citu. Deficitul bugetar pentru anul viitor ar creste la 5% daca s-ar aplica masurile votate marti de parlamentari referitoare la reducerea TVA si majorarea alocatiilor pentru copii, a mai spus ministrul Finantelor.

Controversa pe salariile profesorilor pentru 2020. Orban spune ca nu sunt bani pentru marirea din septembrie, sindicatele sustin ca au asigurari de la Citu ca sunt prinsi in buget

Sindicatele din Educatie spun ca ministrul de Finante, Florin Citu, le-a declarat ca exista bani pentru ambele cresteri salariale pentru profesori de anul viitor, si de la 1 ianuarie 2020 si de la 1 septembrie 2020. Declaratia vine dupa ce premierul Ludovic Orban a spus ca nu crede ca exista bani pentru cresterile salariale din septembrie pentru salariile dascalilor. Cititi si: Orban despre marirea salariilor profesorilor in septembrie: Nu cred ca exista resurse pentru a o putea sustine. E suficient in ianuarie.

Cand se majoreaza salariile profesorilor si invatatorilor si cu cat. Ce prevede bugetul pe 2020

Salariile profesorilor si invatatorilor urmeaza sa fie majorate. Schimbarile de ordin salarial, la nivelul educatiei, vor fi puse in practica in viitorul apropiat. De asemenea, cel care a oferit mai multe detalii legate de acest subiect a fost Ludovic Orban. Premierul a dezvaluit ce prevede bugetul pe 2020 si in cazul celor din sistemul de .

Florin Citu: Nu am taiat bani de la Educatie. Bugetul este cu un miliard mai mare

Ministrul Finantelor, Florin Citu, ad eclarat ca informatia potrivit careia s-au taiat bani de la bugetul Educatiei este una falsa. Citu a precizat ca anukl viitor vor fi chiar mai multi bani alocati.

FLORIN CITU: Vom gasi solutii sa pastram deficitul bugetar sub 3,6%, daca dublarea alocatiilor va fi promulgata

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a sustinut o declaratie de presa dupa sedinta de Guvern in care s-a aprobat proiectul de buget pe 2020 pentru care isi va angaja raspunderea in Parlament.

Florin Citu: FMI vine in ianuarie. Ne vor da solutii

O echipa de la Fondul Monetar International va veni in Romania in ianuarie, va evalua modul de colectare, Codul fiscal si ne va da solutii, a declarat, marti seara, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, la Digi 24.

Florin Citu: Sistemul de pensii din Romania are nevoie de o revizuire completa

Sistemul de pensii din Romania are nevoie de o revizuire completa, care sa se concentreze asupra contributiilor si fondurilor private pentru a deveni sustenabil, a declarat ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, intr-un interviu acordat marti Reuters.

Florin Citu: FMI va veni in ianuarie in Romania. Ne va da solutii

O echipa de la Fondul Monetar International va veni in Romania in ianuarie, va evalua modul de colectare, Codul fiscal si ne va da solutii, a declarat, marti seara, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, la Digi 24.

Cod Rutier 2020. 5 lucruri care se schimba pentru soferi, anul viitor. Amenzi si taxe in plus

Cod Rutier 2020. Pretul carburantilor, amenzile de circulatie, vinieta Oxigen, taxe in plus ori polite RCA; toate reprezinta o bataie de cap. Pentru a cunoaste din timp cu ce urmeaza sa te confrunti anul viitor, ai mai jos 5 lucruri care se schimbari pentru soferi din 2020. Cod Rutier 2020 5 lucruri care se .

Ministrul Virgil Popescu da asigurari ca energia electrica si gazele nu se vor scumpi anul viitor

Energia electrica si gazele pentru populatie nu au niciun motiv sa fie scumpite nici de la 1 ianuarie 2020 si nici in iulie anul viitor, cand pretul gazelor la producator va fi liberalizat, a declarat ministrul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri, Virgil Popescu, intr-un interviu acordat AGERPRES.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )