Libnet.ro
UNICEF

07:30

Florin Citu solicita ajutorul CSAT pentru informatizarea ANAF: Nu exista nicio scuza, decat rea-vointa si poate si alte interese

Antena3 Antena3,
Florin Citu solicita ajutorul CSAT pentru informatizarea ANAF: Nu exista nicio scuza, decat rea-vointa si poate si alte interese

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat ca va cere CSAT sa declare informatizarea ANAF si a Ministerului Finantelor proiecte de importanta nationala, si ca aceasta e modalitatea prin care incearca sa ocolesca birocratia si functionarii care nu-si fac datoria. continuă pe Antena3

Citu: Vom cere CSAT sa declare informatizarea ANAF proiect de importanta nationala, sa putem merge pe incredintare directa

Ministrul Finantelor Florin Citu va solicita CSAT sa declare informatizarea ANAF si a Ministerului Finantelor proiecte de importanta nationala, pentru a putea fi realizate prin incredintare directa, cat mai repede, transmite Mediafax.

Orban da asigurari ca Florin Citu va fi prezent in fata Parlamentarilor pentru explicatii

Ministrul de Finante Florin Citu va onora orice invitatie lansata de Parlament cu privire la fonduri.

CSAT ar putea declara informatizarea ANAF o prioritate nationala. Florin Citu: Sa putem merge pe incredintare directa Sunt oameni acolo care par sa vrea sa faca doar rau Romaniei

Ministrul Florin Citu a subliniat, sambata, ca va solicita Consiliului Suprem de Aparare a Tarii sa declare informatizarea Agentiei Nationale de Administrare Fiscala si a Ministerului Finantelor drept.

Florin Citu, ministrul Finantelor, despre functionarii publici: De fiecare data cand incerci sa te indrepti impotriva lor pentru ca nu isi fac treaba, intra singuri in concediu medical

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, s-a aratat revoltat de practica acordarii concediilor medicale peste noapte pentru functionarii publici care sunt vizati de o posibila detasare sau care nu isi fa.

Florin Citu: Cum incerci sa muti un functionar public, cum intra imediat in concediu medical

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, s-a aratat revoltat de practica acordarii concediilor medicale peste noapte pentru functionarii publici care sunt vizati de o posibila detasare sau care nu isi fac treaba.

Florin Citu, la Digi24: Cum incerci sa muti un functionar public, cum intra imediat in concediu medical. Cum isi asuma medicii asta?

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, s-a aratat revoltat de practica acordarii concediilor medicale peste noapte pentru functionarii publici care sunt vizati de o posibila detasare sau care nu isi fac treaba. El a comentat la emisiunea in fata ta acest sistem despre care a spus ca trebuie sa inceteze.

Florin Citu, chemat in Senat sa dea explicatii despre imprumuturile contractate de Romania

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a fost invitat la audieri, saptamana viitoare, marti, in Comisia Economica din Senat pentru a da explicatii despre imprumuturile contractate in ultima perioada de statul roman, a declarat, pentru Mediafax, senatorul Daniel Zamfir, presedintele Comisiei.

Florin Citu, despre cresterea pensiilor si salariilor: Nu exista nicio lege in Romania care trebuia sa aiba surse de venit in 2020 si sa nu fi fost luata in calcul (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, miercuri, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania!, cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, ca exista bani in buget pentru.

Florin Citu, chemat in Senat sa dea explicatii despre imprumuturile contractate de Romania

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a fost invitat la audieri, saptamana viitoare, marti, in Comisia Economica din Senat pentru a da explicatii despre imprumuturile contractate in ultima perioada de statul roman, a declarat, pentru Mediafax, senatorul Daniel Zamfir, presedintele Comisiei. Marti, la ora 11. 00, la Comisia Economica, in care vom discuta despre imprumuturile pe care le-a facut Ministerul Finantelor - n. r. ) pe termen lung, la ce costuri s-a imprumutat, de ce s-a imprumutat, ce a facut cu banii. Din punctul meu de vedere, sunt niste sume considerabile si mi se pare firesc sa vedem pentru ce s-au folosit banii. Am trimis invitatia la Ministerul de Finante, a afirmat, miercuri, Daniel Zamfir.

Florin Citu: Ne vom uita la toate companiile care pierd bani si care primesc subventii. Trebuie sa gasim solutii

Ministrul de Finante, Florin Citu, a declarat, sambata, ca va monitoriza toate companiile de stat care pierd bani, dar primesc subventii, si ca va lua o decizie deoarece acei bani se pot duce in alta parte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )