Libnet.ro
UNICEF

09:15

FLORIN CITU: Start-up Nation, nefinantat de guvernarea Dancila

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Start-up Nation, nefinantat de guvernarea Dancila

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, acuza PSD-ul ca nu a vrut sa plateasca facturile restante la Start-up Nation, exact ca in cazul pensiilor. Acesta a afirmat intr-o postare pe Facebook ca in anul 2019 restantele la plata facturilor era de 1. 4 miliarde de lei si Cu toate acestea, PSD a alocat pentru tot anul 2019 un buget de DOAR 383,6 milioane lei pentru plata facturilor restante in acest program. continuă pe Ziarul Bursa

MIHAI CONSTANTIN BUDAI, MESAJ PENTRU FLORIN CITU: Nu va mai bateti joc de pensionarii din Romania

Deputatul PSD, Mariu Budai, a tinut o conferinta de presa unde si de aceasta data a confruntat guvernarea PNL, mai exact guvernarea ministrului finantelor, Florin Citu si a dezbatut subiectul cresterii pensiilor de la 1 septembrie 2020.

MARIUS CONSTANTIN BUDAI, MESAJ PENTRU FLORIN CITU: Nu va mai bateti joc de pensionarii din Romania

Deputatul PSD, Marius Budai, a tinut o conferinta de presa unde si de aceasta data a confruntat guvernarea PNL, mai exact guvernarea ministrului finantelor, Florin Citu si a dezbatut subiectul cresterii pensiilor de la 1 septembrie 2020.

Florin Citu, ministrul Finantelor: Sustinem finantarea bugetului UE pe baza principiilor echitatii, eficientei, transparentei si simplitatii

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu a afirmat sambata, in cadrul Consiliului Afacerilor Economice si Financiare, ca Romania nu sustine trecerea de la unanimitate la majoritate calificata in ceea ce.

FLORIN CITU: Am implementat o politica fiscala anticiclica, prudenta si responsabila

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, azi, dupa ce INS a anuntat ca investitiile nete in economia nationala au crescut, ca a fost implementata o politica fiscala anticiclica, prudenta si responsabila, iar economia a raspuns perfect.

Florin Citu, mesaj pe Facebook: Pentru socialisti si trompetele lor, este o zi ingrozitoare

Ministrul Finantelor, Florin Citu, spune ca preturile au scazut in luna august comparativ cu iulie, iar venitul mediu net a crescut.

Criza COVID-19. Florin Citu: Investitiile au continuat. Ideea este sa treci prin aceasta perioada cu cat mai putine cicatrici, rani, sa poti sa te vindeci si sa mergi mai departe

Criza economica generata de epidemia de Covid-19 nu putea fi evitata, ci doar diminuate efectele acesteia, spune ministrul Finantelor, Florin Citu. Potrvit acestuia, obiectivul Guvernului a diminua efectele.

Florin Citu: MFP va continua cu obligatiuni Fidelis pentru populatie prin bursa, la finalul anului sau la inceputul lui 2021 Ar trebui redeschisa discutia cu privire la listarea Hidroelectrica

Ministerul Finantelor Publice MFP) ar putea lansa emisiuni de obligatiuni pe bursa, spre finalul acestui an sau la inceputul anului viitor, dupa cele trei lansate recent, reiese din declaratiile ministrului lui Florin Citu. De asemenea, el s-a aratat sustinator al unei eventuale listari a companiei Hidroelectrica.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2208 seconds )