Libnet.ro
UNICEF

09:15

Florin Citu: Suntem pregatiti sa folosim toate instrumentele de politica fiscala pentru a atentua impactul economic al coronavirus

B1 B1,
Florin Citu: Suntem pregatiti sa folosim toate instrumentele de politica fiscala pentru a atentua impactul economic al coronavirus

Florin Citu, premier desemnat si ministru al Finantelor Publice, a explicat ca noul coronavirus produce riscuri si pentru economia Romaniei, dar ca momentan efectele sale economice se vad doar pe. continuă pe B1

FLORIN CITU: Am castigat al doilea proces intentat Romaniei de fratii Micula

Premierul desemnat, Florin Citu, afirma intr-o postare pe Facebook, ca PNL a demonstrat ca se poate, dupa ce Tribunalul arbitral international a respins pretentii ale fratilor Micula de peste 9 miliarde de lei fata de statul roman, castigand al doilea proces intentat Romaniei de fratii Micula.

Florin Citu, dupa ce Romania a castigat procesul international cu fratii Micula: Am salvat 2.4 miliarde de euro in timp ce gasca Dragnea-Ciolacu-PSD au pierdut 900 milioane de lei

Florin Citu, premier desemnat si ministru in exercitiu al Finantelor Publice, sustine ca Dragnea, Ciolacu si PSD au pierdut primul din cele doua procese internationale cu fratii Micula, in timp ce.

Ludovic Orban: Florin Citu este un om care da un semnal clar de stabilitate pentru investitori

Premierul interimar Ludovic Orban a sustinut joi seara, in cadrul unei emisiuni televizate, ca Florin Citu, desemnat de seful statului sa formeze un nou guvern, transmite investitorilor un semnal de.

Cosette Chichirau, mesaj pentru Florin Citu: Sa ne lamureasca! Exista planul de reducere a deficitului? Si de data asta ar fi bine sa prezinte si dovezi

Cosette Chichirau, lider al USR Iasi, ii cere lui Florin Citu, ministru interimar al Finantelor si, totodata, premier desemnat, sa aduca lamuriri dupa ce a sustinut ca Romania are un plan de reducere.

Florin Citu raspunde PSD: C.E. confirma tintele de deficit. Pesedistii nu stiu sa citeasca, doar sa minta!

Florin Citu, ministru interimat al Finantelor si premier desemnat,sustine ca PSD nu stie sa citeasca, doar sa minta, in legatura cu declansarea procedurii de deficit excesiv pentru.

Marius Budai (PSD) il someaza pe Florin Citu: Lasa minciuna si apuca-te de treaba

Fostul ministru al Muncii, Marius Budai,acuza Guvernul PNL de minciuna cu privire la declansarea procedurii de deficit excesiv. Budai il someaza public ae Florin Citu, ministru interimat al.

Florin Citu a explicat cum ar trebui sa raspunda politicile economice, fiscala si monetara, socului economic rezultat de pe urma epidemiei COVID-19

Autoritatile romane au raspuns foarte bine pana acum in lupta cu coronavirusul si se vede, considera Florin Citu, ministru interimar al Finantelor Publice si premier desemnat, care a explicat.

Florin Citu: PSD nu stie sa citeasca, doar sa minta! Comisia Europeana confirma tintele de deficit

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, sustine ca PSD nu stie sa citeasca, doar sa minta, in legatura cu declansarea procedurii de deficit excesiv pentru Romania. Potrivit lui Citu, daca Procedura nu era aprobata de Comisia Europeana, tara noastra ar fi trebuit sa reduca sub 3% deficitul inca din anul 2021. Asa, Comisia a acceptat tintele de deficit pentru urmatorii ani.

Florin Citu, contrazis de Comisia Europeana

Ministrul de Finante, Florin Citu e contrazis chiar de Comisia Europeana. Citu a anuntat ca Romania .

Florin Citu: Dragnea, Ciolacu si PSD au pierdut primul proces cu fratii Micula

Florin Citu, desemnat premier, a afirmat ca Liviu Dragnea, Marcel Ciolacu si PSD au pierdut primul proces cu fratii Micula, in timp ce PNL a demonstrat ca se poate si a castigat cel de-al doilea proces.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2698 seconds )