Libnet.ro
UNICEF

19:15

FLORIN CITU: Veniturile bugetului pe 10 luni sunt mai mari decat in perioada similara a anului trecut

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Veniturile bugetului pe 10 luni sunt mai mari decat in perioada similara a anului trecut

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a prezentat azi, in sedinta de Guvern, date despre economie, inainte de a fi discutata rectificarea bugetara. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu: Guvernarea liberala a scazut rata inflatiei la cel mai mic nivel din 2017 si pana acum

Florin Citu afirma ca guvernarea PNL a scazut rata inflatiei la cel mai mic nivel din 2017 si pana in prezent, potrivit cifrelor prezentate de INS. Ministrul de Finante adauga ca o rata a inflatiei mica inseamna in perioada urmatoare dobanzi mai mici.

Florin Citu: Lucrez, impreuna cu sistemul bancar, pentru acea masura care a amanat ratele pe doua luni de zile Masurile nu vor mai fi la fel de generoase precum cele initiale

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a precizat ca se poarta discutii cu sistemul bancar pentru a gasi solutii de amanare a ratelor. Lucrez, impreuna cu sistemul bancar, pentru acea masura care.

Florin Citu a prezentat bilantulla un an de mandat: A trebuit convingem investitorii straini, agentiile de rating siComisia Europeana ca suntem responsabili si nu vom face ce au facut ceilalti inaintea noastra (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a prezentat, luni, bilantul primului sau an de mandat. intr-o conferinta de presa pe care a sustinut-o luni dimineata, Citu a declarat ca in ultimele luni, eforturile in.

Florin Citu anunta ca anul viitor vor continua majoritatea masurilor - somaj tehnic, amanarea platii ratelor - chiar daca poate nu in aceeasi forma

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat, luni seara, ca unele masuri luate de Guvern, cum ar fi somajul tehnic, IMM Invest sau amanarea platii ratelor, au functionat anul acesta si ca vor putea continua anul viitor, dar poate nu vor avea aceeasi forma.

Florin Citu: Exclud varianta unui acord cu FMI

Florin Citu, ministrul Finantelor, a spus luni ca exclude varianta unui acord cu FMI. Daca ai castigat increderea pietei si investitorilor poti sa finantezi un deficit mare fara ajutorul institutiilor financiare internationale. Nu exista aceste discutii, a spus el.

Florin Citu: Exclud varianta unui acord cu FMI. Va creste punctul de pensie in fiecare an

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat luni ca exclude varianta unui acord cu FMI, necesarul de finantare pentru acest an fiind acoperit aproape integral. El a dat asigurari ca punctul de pensie va creste in fiecare an.

Florin Citu, despre noi solutii de amanare a ratelor: Masurile nu vor mai fi la fel de generoase precum cele initiale

Suntem in discutii cu sistemul bancar pentru a gasi solutii de amanare a ratelor, dar masurile nu vor mai fi la fel de generoase precum cele initiale, a declarat marti, la Europa FM, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu.

Florin Citu: Avem o revenire a economiei in V si rata somajului a scazut

Florin Citu, ministrul Finantelor, spune ca Romania a trecut peste perioada dificila din martie ma.

Florin Citu promite ca vor creste veniturile bugetare anul viitor

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a venit cu vesti bune pentru bugetari, luni, la bilantul unui an de guvernare.

Florin Citu: Avem confirmarea ca economia a crescut in al treilea trimestru

Florin Citu, ministrul finantelor, a anuntat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca economia a crescut in al treilea trimestru. Avem confirmarea ca in trimestrul 3 a crescut economia si de aici pornim fundamentarea pentru rectificarea bugetara pentru saptamana viitoare, a spus Citu. La randul sau, premierul Ludovic Orban a afirmat ca sunt semne bune.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )