Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Citu: Nu vor fi executari silite pana la 25 decembrie

România Liberă România Liberă,
Florin Citu: Nu vor fi executari silite pana la 25 decembrie

Florin Citu, ministrul Finantelor, a precizat ca indiferent de ziua publicarii documentului in Monit. continuă pe România Liberă

Firmele si persoanele fizice vor putea amana plata taxelor pana la 25 decembrie. Alte masuri adoptate de Guvern

Executivul a decis prelungirea pana la 25 decembrie a perioadei in care nu se percep dobanzi si penalitati pentru obligatiile fiscale neachitate la termen, a caror scadenta s-a implinit dupa declansarea starii de urgenta, se arata intr-un comunicat de presa al Ministerului Finantelor Publice MFP). Potrivit acestuia, pana la 25 decembrie 2020 organele fiscale nu vor incepe executarea silita, dand posibilitatea debitorilor de a se decide cu privire la accesarea facilitatilor fiscale oferite corespunzator situatiei sale fiscale. Ambele masuri sunt intr-un singur proiect de OUG adoptat.

CITU: Companiile au termen pana pe 15 decembrie sa faca cererea de reesalonare a datoriilor acumulate in starea de urgenta

Companiile vor avea termen pana pe 15 decembrie sa depuna cerere de reesalonare a datoriilor acumulate in perioada de la inceputul starii de urgenta si pana la 25 octombrie, pentru anul viitor, a declarat ieri ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, conform Agerpres.

Florin Citu, un cadou pentru PSD-isti: De ce nu prezinta PNL bugetul pe 2021? Pentru ca este ilegal! Cand esti preocupat doar de furat, nu ai timp sa citesti legile modificate tot de oamenii tai

Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, a subliniat ca PNL nu prezinta bugetul pe 2021 pentru ca este ilegal. Credeti ca acum socialistii vor opri propaganda infecta la adresa mea in legatura cu.

Schimb de replici intre social-democrati si Florin Citu. PSD: De ce ascunde PNL bugetul pe 2021? Citu: De ce pun prostii intrebari cand oricum nu inteleg raspunsurile?

Schimb de replici pe Facebook intre ministrul Finantelor, Florin Citu, si reprezentantii PSD. Membrul Guvernului liberal le raspunde social-democratilor care s-au intrebat de ce ascunde PNL bugetul pe.

Motivul pentru care Florin Citu nu prezinta bugetul pe 2021: Un cadou pentru PSD-isti

Ministrul de Finante, Florin Citu, a explicat, in aceasta dimineata, intr-o postare pe Facebook, motivul pentru care nu prezinta bugetul pe anul 2021. Citu a precizat ca explicatia este un cadou pentru PSD-isti pentru ca i s-a facut mila.

Florin Citu, dupa ce PSD a intrebat de ce ascunde PNL bugetul pe anul 2021: De ce pun prostii intrebari cand oricum nu inteleg raspunsurile?

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a reactionat, vineri, cu un mesaj pe Facebook, dupa ce PSD a intrebat de ce ascunde PNL bugetul pe anul 2021. De ce pun prostii intrebari cand oricum nu inteleg raspunsurile?, a scris Citu.

Ministrul de Finante, Florin Citu, acuza PSD de subminarea economiei nationale: Voi cere comisie de ancheta pentru executia bugetara in perioada 2017-2019. Raportul merge direct la DNA

Ministrul de Finante, Florin Citu, acuza PSD de subminarea economiei nationale. Acesta a anuntat, vineri, ca va cere la inceputul anului viitor, in primele zile ale noului Legislativ infiintarea unei comisii de.

Noi masuri fiscale in Monitorul oficial: Amanarea taxelor pana la 25 decembrie, rambursarea TVA cu control ulterior pana la 25 ianuarie, scutire impozit specific pentru Horeca, esalonare simplificata a datoriilor, deductibilitatea testelor COVID

Mult asteptata OUG cu masuri fiscale a fost publicata in Monitorul oficial. Sunt multe lucruri care intereseaza mai ales mediul de afaceri. Printre masuri se afla posibilitatea amanarii platii taxelor pana la 25 decembrie, precum si suspendarea procedurilor de executare silita prin poprire, scutirea la impozit specific pentru Horeca, esalonare simplificata a datoriilor deductibilitatea testelor COVID.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2118 seconds )