Libnet.ro
UNICEF

20:00

Florin Citu: Am votat pentru o economie puternica, o economie care sa nu mai fie ocolita de investitorii straini (VIDEO)

B1 B1,
Florin Citu: Am votat pentru o economie puternica, o economie care sa nu mai fie ocolita de investitorii straini (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a votat duminica, la ora 12. 00, la Scoala Gimnaziala nr. 24 din Capitala. Oficialul guvernamental a spus ca a votat pentru o economie puternica. Florin. continuă pe B1

Gabriela Firea a votat imediat dupa deschiderea sectiilor: Am votat pentru siguranta unui trai mai bun, pentru o majoritate parlamentaracare sa nu arunce povara pandemiei pe cetateni (VIDEO)

Gabriela Firea, fost primar al Capitalei si candidat care deschide lista PSD pentru Senat in Bucuresti, a a votat duminica al alegerile parlamentare, putin dupa ora 7. Firea si-a exercitat dreptul la vot la.

Kelemen Hunor: Am votat pentru o reprezentare puternica pentru comunitatea noastra

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, la iesirea de la urne, ca a votat pentru stabilitate politica, predictibilitate si mai putine certuri inutile. Kelemen Hunor, declaratii la iesirea.

Marius Budai cere socoteala lui Florin Citu si Ludovic Orban: Cum era aia ca nu mariti taxele?

Marius Budai, fostul ministru al muncii, a reactionat dur la adresa lui Florin Citu si premierului Orban, pe care ii acuza ca au crescut oficial accizele la carburanti si tigari.

FLORIN CITU: Am inceput pre-finantarea bugetului de anul viitor

Cat sunt eu la Finante nu este nevoie de acord cu FMI. Vedeti ce usor si ieftin ne finantam din pietele internationale, spune Citu * Veniturile fiscale sunt mai mari in noiembrie comparativ cu luna noiembrie de anul trecut, a anuntat ministrul * Citu spune ca are emotii pentru seara aceasta, cand S and P va publica evaluarea periodica a ratingului Romaniei Ministerul de Finante a inceput pre-finantarea bugetului de anul viitor in conditiile in care necesarul de finantare pe 2020 a fost acoperit integral, a anuntat, ieri, Florin Citu, ministrul Finantelor Publice, intr-un interviu la Radio Guerilla. Totodata, Citu a precizat ca veniturile fiscale la buget sunt mai mari in luna noiembrie din acest an comparativ cu luna noiembrie de anul trecut. Ministrul a adaugat ca asta inseamna ca economia isi revine conform estimarilor Guvernului. Veniturile fiscale reprezinta banii care intra la buget din impozite si contributii sociale.

Ioana Constantin (PMP): Am votat pentru o Romanie puternica, prospera, unita. Mergeti la vot, oriunde va aflati

Ioana Constantin, candidat PMP pentru Camera Deputatilor, a votat duminica in primele ore de la deschiderea urnelor, la Scoala Gimnaziala Geo Bogza, din Sectorul 1 al Capitalei. intr-o postare pe Facebook, Io.

FLORIN CITU: Adoptarea masurilor necesare pentru relansarea rapida a economiei Romaniei, o prioritate a MFP

Prioritatile Ministerul Finantelor Publice in perioada imediat urmatoare raman implementarea masurilor de sprijin pentru diminuarea efectelor negative ale actualei crize sanitare si adoptarea masurilor necesare pentru relansarea rapida a economiei Romaniei, a anuntat ministrul de resort, Florin Citu.

FLORIN CITU: Trebuie sa-i trimitem pe Ciolacu, Tudose, Grindeanu si restul gastii psd-iste langa Dragnea

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a postat, joi seara, pe Facebook, un indemn pentru romani de a merge la vot, sustinand ca a venit momentul sa scapam Romania de PSD si ca trebuie sa-i trimitem pe Ciolacu, Tudose, Grindeanu si restul gastii PSD-iste langa Dragnea.

FLORIN CITU: Noi, guvernarea liberala, am castigat increderea investitorilor

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a anuntat in aceasta seara, intr-o postare pe pagina sa de Facebook, confirmarea ratingului Romaniei privind datoria pe termen lung si scurt, de catre agentia de evaluare financiara Standard and Poor and s.

FLORIN CITU: Am revenit pe bursa in noiembrie, am cumparat in special companii din tehnologie si biotehnologie

Ministrul Finantelor Florin Citu a reinceput sa investeasca la bursa in noiembrie, cumparand in special companii din sectorul de tehnologie si biotehnologie, dupa cum a afirmat acesta intr-un interviu acordat ieri Radio Guerilla.

Florin Citu: Trebuie sa-i trimitem pe Ciolacu, Tudose, Grindeanu si restul gastii PSD-iste langa Dragnea

Ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, a postat, joi seara, pe Facebook, un indemn pentru romani de a merge la vot, sustinand ca a venit momentul sa scapam Romania de PSD si ca trebuie sa-i trimitem pe Ciolacu, Tudose, Grindeanu si restul gastii PSD-iste langa Dragnea. in replica, liderul PSD, Marcel Ciolacu, sustine despre ministrul Finantelor ca spune lucruri trasnite de un an de zile.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2484 seconds )