Libnet.ro
UNICEF

13:31

FLORIN CITU: Vreau sa dau tinerilor care doresc sa activeze in administratie o sansa reala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN CITU: Vreau sa dau tinerilor care doresc sa activeze in administratie o sansa reala

Premierul Florin Citu a declarat ca vrea sa dea tinerilor care vor sa activeze in administratie o sansa reala, de aceea va demara primul program real de internship la nivelul Guvernului. continuă pe Ziarul Bursa

Florin Citu: Vreau sa dau tinerilor care doresc sa activeze in administratie o sansa reala. Voi demara primul program real de Internship la nivelul Guvernului

Premierul Florin Citu a declarat ca doreste sa le ofere tinerilor care doresc sa lucreze in administratie o sansa reala. Mai mult decat atat, el este de parere ca un suflu nou ar prinde bine in.

FLORIN CITU AMENINTA Companiile de stat care nu se reformeaza vor fi desfiintate

Bugetul nu va fi adoptat in sedinta de guvern de astazi, ci in cursul acestei saptamani sau cel mai tarziu la inceputul saptamanii viitoare, a afirmat, ieri, premierul Florin Citu, inaintea sedintei Biroului Executiv al PNL. Seful guvernului sustine ca bugetul va fi aprobat doar pe baza unor reforme in sectorul public.

Premierul Florin Citu anunta ca operatorii economici care nu respecta masurile de prevenire si combatere a raspandirii COVID-19 ar putea avea activitatea suspendata pe o perioada determinata (VIDEO)

Premierul Florin Citu a anuntat, miercuri, la finalul sedintei de Guvern, ca autoritatile ar putea introduce masura suspendarii activitatii pentru firmele care nu respecta masurile de prevenire a.

Florin Citu: Ma intereseaza sa vedem ce s-a facut dupa tragedia de la Piatra Neamt. A existat o ancheta, a existat un plan de masuri si vreau sa vad daca acelea au fost implementate (VIDEO)

Premierul Florin Citu a declarat luni dimineata ca analizeaza mai multe rapoarte pentru a vedea ce masuri au fost luate dupa tragedia de la Piatra Neamt, din noiembrie 2020. in ceea ce priveste incendiul de s.

UPDATE Florin Citu: Bugetul intarzie un pic Nu dau inapoi. Cheltuielile din sectorul public trebuie legate de reforme

Premierul Florin Citu a anuntat luni ca proiectul de buget mai intarzie un pic pentru ca nu a primit de la ministri proiectele de reforme in companiile de stat, in functie de care spune ca vor fi alocati banii in 2021. El spune ca daca ministrii nu vor veni cu solutii, acestea vor fi fortate prin limitele din buget.

Premierul Florin Citu, despre bugetul pe 2021: Cheltuielile care se duc catre sectorul public trebuie legate de reforma. Nu dau inapoi de la acest lucru

Premierul Florin Citu a vorbit luni depre adoptarea bugetului pe anul 2021, precizand ca, in acest an cheltuielile care se duc spre sectorul public vor fi legate de reforma si ca niciun ban nu va fi alocat daca.

Florin Citu: Sporurile din sistemul bugetar se dau dupa ureche. Vor disparea. Sa scrii la calculator nu este conditie vatamatoare

Premierul Florin Citu a declarat miercuri ca a terminat analiza privind sporurile din sistemul bugetar, si va prezenta public, in perioada urmatoare, modificarile pe care le face in legea salarizarii unitare in acest an. Cea mai importanta modificare este sa faci legatura intre performanta si venit.

Florin Citu, mintea de pe urma. Prea tarziu! Romania este ingropata in datorii

Ultimele declaratii ale premierului Citu imi dau dreptate. in 2020 am scris zeci de articole in care anticipam situatia financiara grava in care va ajunge Romania. Acum, pe muchie de cutit, premierul cere, in doua saptamani, masuri pe care nu le-a luat 15 luni. El si cu premierul Orban au adus Romania in pragul prapastiei financiare din care nu se stie daca si cum vom iesi.

FLORIN ROMAN: in mandatului de ministru de Finante, Florin Citu a incercat sa reduca salariile atat la CEC, cat si la EximBank

Deputatul PNL Florin Roman a afirmat ca in mandatul de ministru de Finante, Florin Citu a incercat sa reduca salariile la CEC si la EximBank, insa a fost blocat de acest sistem pe care incerca sa il modifice. Acesta a remintit ca, inca din luna iunie 2019, a depus o propunere legislativa pentru diminuarea numarului de membri din consiliile de administratie si din consiliile de supraveghere.

Florin Citu a sporit puterile directorului sau de cabinet si le-a minimalizat pe cele ale sefului cancelariei O decizie a premierului fenteaza intelegerile din coalitia de guvernare

Premierul Florin Citu s-a asigurat, printr-o decizie publicata in Monitorul Oficial, ca oamenii sai apropiati vor fi cei care vor controla activitatea Cancelariei prim-ministrului. Potrivit unei cutume guvernamentale, persoanele care coordoneaza Cancelaria sunt oameni apropiati si de incredere ai premierului, insa negocierile dintre PNL si USR-PLUS nu au tinut cont de acest lucru. Astfel, Florin Citu s-a trezit in situatia ca seful Cancelariei sa fie impus de USR-PLUS, iar persoana propusa pentru aceasta functie sa fie departe de ceea ce inseamna anturajul premierului, chiar daca pana sa intre in PLUS, aceasta a fost multi ani membru PNL. in aceste conditii, Citu a emis o decizie prin care a limitat foarte mult atributiile sefului cancelariei, sporindu-le pe cele ale sefei sale de cabinet.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 13:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )