Libnet.ro
UNICEF

01:05

Florin Ctu: Proiectul de lege privind Pilonul II mai contine ceva - reintroducerea contributiei la angajator

Hotnews Hotnews,
 Florin Ctu: Proiectul de lege privind Pilonul II mai contine ceva - reintroducerea contributiei la angajator

Propunerea de proiect de lege privind Pilonul II de pensii contine un aspect care a fost trecut cu vederea, declara la RFI senatorul PNL Florin Citu, presedintele Comisiei economice din Senat: contributia angajatorului va fi egala cu a angajatului, in functie de marimea companiei. continuă pe Hotnews

Dragnea a citat gresit din Codul penal, cand i-a amenintat cu plangerea penala pe jurnalistii care au indraznit sa vorbeasca despre planurile PSD privind Pilonul II de pensii (VIDEO)

Liviu Dragnea i-a amenintat cu plangerea penala pe jurnalistii care au indraznit sa vorbeasca despre planurile PSD privind Pilonul II de pensii. Nu a facut-o direct, ci amintind si citand articolul 278.

Florin Ctu (PNL): Daca guvernul nationalizeaza Pilonul II de pensii, voi depune plngere penala

Presedintele Comisiei economice, senatorul PNL Florin Citu, spune ca, daca Guvernul decide sa nationalizeze Pilonul II de pensii, va depune plangere penala.

Reactii in scandalul privind Pilonul II de pensii: Daca aveti o problema cu deficitul la pilonul 1, taiati pensiile speciale

PNL, USR si Platforma Romania 100 critica intentia Guvernului de a suspenda contributiile la Pilonul II de pensie de la 1 iulie 2018 si pana la finalul anului. Informatia a fost confirmata duminica intr-un proiect de lege al Executivului, insa aceasta.

Seful Comisiei de prognoza sustine ca propunerea privind Pilonul II de pensii a fost introdusa din greseala n programul guvernului

Presedintele Comisiei de Prognoza, Ion Ghizdeanu, sustine ca propunerea privind suspendarea contributiilor la Pilonul II de pensii a fost trecuta din greseala in programul legislativ al guvernului pentru perioada mai-decembrie, potrivit Digi 24.

Iohannis cere clarificari privind Pilonul II

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, luni seara, ca ii someaza pe guvernanti sa clarifice o data pentru totdeauna care este intentia lor legata de pilonul II de pensii, avand in vedere ping-pongul de declaratii facute pe acest subiect. , informeaza Agerpres.

ALDE intervine in scandalul privind Pilonul II de pensii:Sunt iMPOTRIVA! Banii sunt ai romanilor

Pilonul II de pensii creaza tensiuni in coalitie. Deputatul ALDE Varujan Vosganian, fost ministru al Finantelor in 2008, a declarat, luni, ca partidul din care face parte nu este de acord cu PSD in privinta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2038 seconds )