Libnet.ro
UNICEF

21:30

FLORIN DANESCU, ARB: IFN-urile si bancile reprezinta 95% din finantarea tarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
FLORIN DANESCU, ARB: IFN-urile si bancile reprezinta 95% din finantarea tarii

Din finantarea tarii Institutiile financiare nebancare IFN) si bancile reprezinta 95% din finantarea Romaniei, iar economia ramane singurul instrument prin care putem sa ne dezvoltam si sa ramanem in tara, a spus, ieri, Florin Danescu, presedintele executiv al Asociatiei Romane a Bancilor ARB). Domnia sa a mentionat, potrivit Agerpres: Noi, bancile, am invatat mai intai ce se intampla, cum ar trebui sa facem si am invatat din propriile greseli. continuă pe Ziarul Bursa

IFN-urile si bancile reprezinta 95% din finantarea tarii

Din finantarea tarii Institutiile financiare nebancare IFN) si bancile reprezinta 95% din finantarea Romaniei, iar economia ramane singurul instrument prin care putem sa ne dezvoltam si sa ramanem in tara, a spus, ieri, Florin Danescu, presedintele executiv al Asociatiei Romane a Bancilor ARB). Domnia sa a mentionat, potrivit Agerpres: Noi, bancile, am invatat mai intai ce se intampla, cum ar trebui sa facem si am invatat din propriile greseli.

Danescu (ARB): Economia este singurul instrument prin care Romania isi poate pastra cetatenii in tara

Florin Danescu, presedintele executiv al Asociatiei Romane a Bancilor ARB), a spus joi ca economia,desi are alocat doar 1% din atentia publica, ramane singurul instrument prin care Romania se poate dezvolta, iar cetatenii sa ramana in tara.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )