Libnet.ro
UNICEF

15:00

Florin Iordache iL ACUZA pe Tudorel Toader: A gresit. Trebuiau consultari mai ample si mai transparente inainte de adoptarea OUG 7

B1 B1,
Florin Iordache iL ACUZA pe Tudorel Toader: A gresit. Trebuiau consultari mai ample si mai transparente inainte de adoptarea OUG 7

Deputatul PSD Florin Iordache este de parere ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a gresit pentru ca nu a chemat magistratii la consultari inainte de adoptarea OUG 7 prin care au fost modificate legile. continuă pe B1

Iordache il critica pe Tudorel Toader: A gresit. Trebuiau consultari mai ample si mai transparente pe OUG 7

Protestul magistratilor pe tema OUG privind legile justitiei nu este corect, pentru ca prejudiciaza cetatenii, declara la RFI deputatul PSD Florin Iordache. El crede ca premierul Viorica Dancila a procedat corect cand a lansat un dialog cu magistratii si considera ca a fost o greseala ca Ministerul Justitiei nu a avut consultari mai ample cu acestia inaintea adoptarii OUG 7.

Florin Iordache spune ca Tudorel Toader a gresit ca nu s-a consultat cu magistratii naintea adoptarii OUG 7

Fostul ministru Florin Iordache, seful comisiei parlamentare care a modificat legile Justitiei, il invinovateste pe Tudorel Toader ca nu a discutat cu reprezentantii magistratilor inainte de adoptarea Ordonantei de Urgenta care modifica din nou legile justitiei, spunand ca a fost o greseala a Ministerului Justitiei, iar premierul Viorica Dancila a detensionat luni situatia, initiind un dialog cu asociatii ale magistratilor. Iordache a mai sustinut, la RFI, ca judecatorii si procurorii nu mai au acum motive de nemultumire si ca protestul acestora ii prejudiciaza pe cetateni.

Iordache, critici la adresa lui Tudorel Toader: A gresit. Trebuie consultari mai transparente pe OUG 7

Protestul magistratilor pe tema OUG privind legile justitiei nu este corect, pentru ca prejudiciaza cetatenii, declara la RFI deputatul PSD Florin Iordache. El crede ca premierul Viorica Dancila a procedat.

Tudorel Toader, REPLICA pentru Florin Iordache: Daca sunt critici din PSD la OUG 7, nu au decat sa initieze proceduri de modificare. Ca sa te duci la TV e frumos, dai bine pe ecran (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, reactioneaza dupa ce a fost criticat de deputatul PSD Florin Iordache pentru ca nu a convocat consultari cu magistratii inainte de adoptarea OUG 7, prin care au fost.

IORDACHE, DESPRE OUG 7: Trebuiau consultari mai ample inainte de adoptare

Vicepresedintele Camerei Florin Iordache PSD) considera ca trebuiau initiate consultari mai ample si mai transparente inainte de adoptarea OUG 7/2019.

Tudorel Toader i raspunde lui Florin Iordache: Sa te duci la televizor e frumos, dai bine pe ecran

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde deputatului PSD Florin Iordache care l-a acuzat ca ar fi trebuit sa se consulte cu magistratii inainte de adoptarea Ordonantei de Urgenta care modifica legile justitiei. Sa te duci la televizor e frumos, dai bine pe ecran, iti spui punctele de vedere, eventual te raliezi celor nemultumiti, dai si mai bine, dar exista o tehnica legislativa, este replica lui Tudorel Toader pentru fostul ministru al Justitiei Florin Iordache, artizanul Ordonantei 13.

TUDOREL TOADER: Articolul din OUG 7 prin care judecatorii puteau fi numiti sefi de parchete va fi abrogat

Noua Ordonanta va fi adoptata saptamana viitoare .

TUDOREL TOADER: Noua ordonanta pe OUG 7, se va da saptamana viitoare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a anuntat, astazi, dupa discutiile de la Guvern cu reprezentantii unor asociatii de magistrati, ca va fi abrogat articolul din OUG 7/2019 prin care judecatorii puteau fi numiti sefi de parchete.

Tudorel Toader, modificari minore la OUG 7: Se abroga articolul care permitea judecatorilor sa devina sefi de parchete, dar acestia vor fi numiti tot politic (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a prezentat concluziile intalnirii de la Guvern pe care a avut-o cu asociatiile de magistrati, dar a anuntat doar schimbari minore la controversata OUG 7. Mai exact, Toader.

Unul dintre ASASINII afaceristului impuscat in Vrancea fusese eliberat in baza RECURSULUI COMPENSATORIU dat de Tudorel Toader

Unul idintre asasinii afaceristului din Vrancea fusese eliberat recent in baza recursului compensatoriu, dar de Tudorel Toader la finalul lui 2017. Criminalul fusese condamnat in 2017 la inchisoare, pentru trafic.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2713 seconds )