Libnet.ro
UNICEF

12:00

Florin Iordache a demisionat din functia de ministru al Justitiei

B1 B1,
Florin Iordache a demisionat din functia de ministru al Justitiei

Florin Iordache a anuntat intr-o conferinta de presa sustinuta joi dupa sedinta de urgenta ca a demisionat din funtia de ministru al Justitiei. Aceasta decizie vine in contextul. continuă pe B1

Florin Iordache a demisionat din functia de ministru al Justitiei (VIDEO)

Florin Iordache a anuntat intr-o conferinta de presa sustinuta joi dupa sedinta de urgenta ca a demisionat din funtia de ministru al Justitiei. De cand am venit la Ministerul.

UPDATEIordache si-a dat demisia din functia de ministru al Justitiei:Toate initiativele asumate sunt legale si constitutionale / Pentru opinia publica nu a fost suficient

Florin Iordache a anuntat ca a hotarat sa-si inainteze demisia din functia de ministru al justitiei. Iordache a facut anuntul la Guvern, fara a raspunde la intrebari pe aceasta tema. Plecarea lui vine in contextul ordonantei 13 de modificarea a codurilor penale, OUG abrogata duminica dupa declansarea protestelor masive din Piata Victoriei si din tara.

EXCLUSIV. Revolta la Ministerul Justitiei, impotriva lui Florin Iordache. Functionarii din MJ s-ar fi opus adoptarii Ordonantei 13

Ministrul Florin Iordache si oamenii sai ar fi facut presiuni asupra unor functionari din minister, pentru a sterge cele sase note care contineau obiectiuni impotriva proiectelor legislative de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala OUG 13/2017), precum si impotriva textului de gratiere colectiva.

EXCLUSIV. Revolta la Ministerul Justitiei impotriva lui Florin Iordache. Functionarii din MJ s-ar fi opus adoptarii Ordonantei 13

Ministrul Florin Iordache si oamenii sai ar fi facut presiuni asupra unor functionari din minister, pentru a sterge cele sase note care contineau obiectiuni impotriva proiectelor legislative de modificare a Codului Penal si a Codului de Procedura Penala OUG 13/2017), precum si impotriva textului de gratiere colectiva.

Reactii dupa demisia lui Florin Iordache de la conducerea Ministerului Justitiei. Nicusor Dan: Unul dintre responsabilii pentru OUG 13 a plecat. Mai sunt doi piromani la rand. Primarul social-democrat Chirica: Grindeanu va trebui sa faca o miscare de sah

Presedintele USR, Nicusor Dan, si sefa interimara a PNL, Raluca Turcan, au reactionat, joi, dupa ce Florin Iordache si-a anuntat demisia de la Ministerul Justitiei.

Mihai Chirica nu vede demisia lui Florin Iordache ca pe un motiv de bucurie: il compatimesc pe colegul Grindeanu

Vicepresedintele PSD, Mihai Chirica, nu vede demisia lui Florin Iordache din functia de ministru al Justitiei, ca pe o bucurie, ci il compatimeste pe Sorin Grindeanu, potrivit Mediafax.

Soarta lui Florin Iordache la Ministerul Justitiei, decisa astazi. Grindeanu: Decizia mea e luata

Premierul Sorin Grindeanu va anunta, astazi, ce decizie a luat in privinta ministrului Justitiei Florin Iordache. Potrivit unor surse guvernamentale, Grindeanu intentioneaza sa-l demita pe Florin Iordache din functia de ministru al Justitiei, insa decizia sa va depinde si de hotatarea Curtii Constitutionale cu privire la ordonanta 13, dar si de vointa presedintelui PSD Liviu Dragnea.

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, va prelua, interimar, si Justitia. Florin Iordache a demisionat dupa scandalul Ordonantei 13, care a declansat proteste masive in toata tara

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Ana Birchall, va prelua interimar portofoliul Justitiei, dupa ce Florin Iordache si-a anuntat demisia, ca urmare a scandalului provocat de adoptarea Ordonantei 13, care a declansat proteste masive in toata tara.

Grindeanu anunta joi ce a hotarat in privinta ministrului Justitiei. Florin Iordache: Voi discuta cu primul ministru si va voi anunta decizia

Premierul Sorin Grindeanu este asteptat sa anunte joi decizia pe care a luat-o in privinta ministrului Justitiei, Florin Iordache, in contextul scandalului Ordonantei 13 de modificare a legislatiei penale, sustinuta de ministru si care a declansat cele mai ample proteste de strada din istoria moderna a Romaniei. Opinia publica si opozitia i-au cerut in repetate randuri demisia. 03 Voi discuta cu primul ministru si va voi anunta decizia, a declarat jurmalistilor Florin Iordache.

Codrin Stefanescu: Demisia lui Florin Iordache ne-a socat. Daca aceasta demisie vine dupa discutia cu premierul, atunci o sa fim putin dezamagiti (VIDEO)

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat joi, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, ca nu se astepta ca Florin Iordache sa demisioneze din functia de ministru al.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )