Libnet.ro
UNICEF

18:30

Florin Iordache, despre criticile americanilor legate de modificarea legilor justitiei: Nu stiu, domle

Hotnews Hotnews,
 Florin Iordache, despre criticile americanilor legate de modificarea legilor justitiei: Nu stiu, domle

Nu stiu, domle, a fost raspunsul presedintelui Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei, Florin Iordache, intrebat, la Realitatea TV, ce reactia a avut cu privire la criticile recente formulate de administratia americana, potrivit carora modificarea legilor justitiei afecteaza lupta anticoruptie. Acesta a mai spus ca nu este normal ca un presedinte, om politic, sa intervina in actul justitiei si ca acesta indeplineste un act de solemnitate in momentul in care semneaza o decizie a CSM. continuă pe Hotnews

Florin Iordache despre mesajul Departamentului de Stat al SUA: Ar trebui citit in integralitate. In mesaj se discuta despre legile propuse de Guvern, noi avem o dezbatere foarte larga, care va continua

Mesajul Departamentului de Stat al SUA referitor la legile Justitiei ar trebui citit in integralitate, a declarat marti presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile Justitiei, Florin Iordache, adaugand ca In acest mesaj se discuta despre legile propuse de Guvern. Asa cum ati vazut, noi avem o dezbatere foarte larga si pornim de la niste legi adoptate acum 14 ani, iar intregul sistem juridic din Romania ne cere sa intervenim asupra acestor legi.

VIDEO Florin Iordache, acum un an, despre masura trecerii contributiilor de la angajator la angajat: O decizie jignitoare pentru angajatii romani

Masura fiscala de a trece contributiile de la angajator la angajat promovata anul acesta de PSD-ALDE era critica anul trecut de deputatul social-democrat Florin Iordache, pe cand guvernul Ciolos redactase un proiect de ordonanta care prevedea acelasi lucru. Iordache cataloga proiectul de modificare a Codului fiscal drept o decizie jignitoare pentru angajatii romani, potrivit unei inregistrari video de la un congres PSD din noiembrie 2016, publicat deProfit. ro.

Departamentul de Stat al SUA solicita Parlamentului sa renunte la modificarea legilor Justitiei

ACTUALIZARE 12:02 Melescanu: O sa fie o comunicare publica din partea Parlamentului Ministrul de Externe, Teodor Melescanu, a declarat astazi, la finalul unei intalniri de aproximativ o ora si jumatate cu presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, ca va fi o comunicare publica din partea Parlamentului Romaniei ca reactie la criticile Departamentului de Stat al SUA. *ACTUALIZARE 12:01 Sedinta de urgenta la PSD dupa mesajul de ingrijorare al SUA *ACTUALIZARE 11:52 Iordache, despre mesajul Departamentului de Stat al SUA: Ar trebui citit in integralitate *ACTUALIZARE 11:36 Ministrul Justitiei: Departamentul de Stat al SUA se exprima cat si cum i se permite *ACTUALIZARE 11:23 Raluca Turcan: Declaratia Departamentului de Stat al SUA exprima pozitia unui aliat al tarii noastre.

Iordache, dupa criticile Departamentului de Stat al SUA: Propunerile discutate in Parlament nu afecteaza independeta justitiei

Presedintele Comisiei de modificare a legilor Justitiei Florin Iordache, a declarat luni, la TVR, dupa criticile Departamentului de Statal SUA, ca propunerile de modificare discutate in Parlament sunt total diferite de cele ale ministrului Toader si nu afeteaza independenta sistemului judiciar.

Ambasada SUA, iNGRIJORATA de modificarea Legilor justitiei: Urmarim indeaproape (VIDEO)

Modificarea Legilor Justitiei provoaca ingrijorare americanilor. Ambasadorul SUA, Hans Klemm, a declarat, luni, ca se urmareste indeaproape activitatea Parlamentului si mai ales a propunerilor.

Florin Iordache, dupa ce Comisia speciala din Parlament a eliminat din lege suspendarea automata a magistratilor la trimiterea in judecata: Incercam sa facem legi mai bune

Deputatul Florin Iordache, presedintele Comisiei speciale parlamentare pentru elaborarea legilor justitiei, a declarat luni, dupa ce s-a eliminat din lege suspendarea automata din functie a magistratilor la trimiterea in judecata, iar presedintele a fost golit de rolul sau in numirea procurorilor in functia de judecator, ca din punctul sau de vedere toti protestatarii ar trebui sa vada ca incearca sa faca niste legi mai bune.

Florin Iordache, reactie dupa comunicatul Departamentului de Stat: Sunt intru totul de acord (VIDEO)

Florin Iordache, seful comisiei care se ocupa de Legile Justitiei, a facut o serie de afirmatii legate de ce va ramane in conditiilecomunicatului emis deDepartamentul de Stat, care are un to.

VIDEO Hans Klemm, ambasadorul SUA, despre modificarea legilor Justitiei: Avem ingrijorari foarte serioase, cel putin privind propunerile initiale. Urmarim foarte atent ce se intampla in Parlament

Urmarim indeaproape evolutia si asteptam sa vedem ce modificari vor aparea in Parlament si care va fi forma finala rezultata din Comisiei. Avem ingrijorari foarte serioase, cel putin cu privire la propunerile initiale ale ministrului Justitiei, a declarat luni ambasadorul SUA, Hans Klemm, intr-un interviu pentru ziarul Express de Banat, cand a fost intrebat despre modificarea legilor Justitiei.

VIDEO Ce spunea Florin Iordache acum un an despre transferul contributiilor: Decizie jignitoare pentru angajatii romani

Daca acum PSD tine mortis sa transfere contributiile angajatorului la angajat, anul trecut social-democratul Florin Iordache, ulterior ministru al Justitiei si astazi vicepresedinte al Camerei Deputatilor, critica cu ardoare masura, in contextul in care aparuse un proiect in aceasta privinta la nivelul Guvernului Ciolos. Decizie jignitoare pentru angajatii romani, descria el aceasta masura.

Uluitor: FOSTUL PREMIER din umbra al PNL critica SUA pentru ca au somat PSD SA RENUNTE la MODIFICAREA LEGILOR JUSTITIEI

Liberalul Catalin Predoiu a criticat SUA pentru ca au somat PSD sa renunte la modificarea legilor justitiei. Acesta a declarat, ca reactie la comunicatul Departamentului de Stat al SUA, ca lupta cu PSD pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2209 seconds )