Libnet.ro
UNICEF

13:16

Florin Iordache, despre declaratia dura a lui Klaus Iohannis: A intrat in campanie cu atacuri care nu-si au locul

Antena3 Antena3,
Florin Iordache, despre declaratia dura a lui Klaus Iohannis: A intrat in campanie cu atacuri care nu-si au locul

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache PSD), a declarat marti, la Parlament, ca prin acuzatiile aduse de Klaus Iohannis, seful statului arata ca a intrat in campanie electorala si a precizat c?. continuă pe Antena3

Florin Iordache, despre CEx-ul PSD: Mai bine ne despartim de cei care nu respecta deciziile majoritatii

Vicepresedintele Camerei Deputatilor, Florin Iordache PSD), a declarat sambata, la un post TV, ca in sedinta de luni a CExN trebuie sa exista o discutie si o clarificare legata de liderii care critica partidul, el precizand ca mai bine ne despartim de cei care nu respecta votul majoritatii, relateaza Mediafax.

Contestatarii lui Dragnea din PSD ar putea fi exclusi. Florin Iordache: Mai bine ne despartim decat sa continuam scandalul

Se anunta o sedinta extrem de tensionata luni la PSD! Florin Iordache este primul lider important al formatiunii care a vorbit deschis despre o posibila excludere din PSD a celor care il contesta pe Liviu.

Florin Iordache, Comisiei de la Venetia: Este exclus ca PSD sa renunte la sectia pentru anchetarea magistratilor

Presedintele Comisiei speciale pentru legile justitiei, deputatul Florin Iordache, a declarat marti, la Parlament, ca le-a spus membrilor Comisiei de la Venetia ca este exclus ca PSD sa renunte la infiintarea sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie.

Florin Iordache, catre Comisia de la Venetia: Este exclus ca PSD sa renunte la sectia pentru anchetarea magistratilor

Presedintele Comisiei speciale pentru legile justitiei, deputatul Florin Iordache, a declarat marti, la Parlament, ca a spus membrilor Comisiei de la Venetia ca este exclus ca PSD sa renunte la.

Klaus Iohannis, despre revocarea lui Augustin Lazar: Penibila faza. Abordarea ministrului Justitiei este pe langa lege

Presedintele Klaus Iohannis a vorbit despre cererile lui Tudorel Toader, propunerea Adinei Florea la sefia DNA, respectiv revocarea lui Augustin Lazar, demers pe care l-a numit penibil. Am o opinie si o.

VIDEO Prima reactie a lui Dragnea in scandalul valizei din Teleorman. Liderul PSD a venit la CEx cu doua valize de documente despre Klaus Iohannis

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a venit, luni, la sedinta CEX, cu doua valize: una cu gogosi de la Rise Project si una cu dosare despre Klaus Iohannis. Liderul PSD a spus ca valiza despre care a scris Rise Project este o gogoasa care nu are legatura cu el.

Tudorel Toader, replica dupa acuzatiile lui Klaus Iohannis: Seful statului cunoaste bine care sunt limitele legii (VIDEO)

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a reactionat marti, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a acuzat ca cererea sa de revocare a lui Augustin Lazar din functia de Procuror General e un demers aiuritor, in.

Tudorel Toader, raspuns FULGER pentru Klaus Iohannis, dupa ce a fost numit INFRACTOR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, ii raspunde lui Klaus Iohannis, dupa ce seful statului l-a numit infractor si penibil. Mi se pare total gresita solicitarea de revocare, gresita din punct de vedere po.

Klaus Iohannis a rabufnit si ii transmite un mesaj lui Dragnea: Acest infractor s-a cocotat in fruntea statului si progreseaza in fake news

Presedintele Klaus Iohannis a reactionat marti, referindu-se la acuzatiile lansate la adresa sa de Liviu Dragnea care a adus ieri doua valize in Parlament, ca acest infractor, Dragnea, care s-a cocotat in fruntea statului, progreseaza.

Politikix. Presedintele Klaus Iohannis, fotomodel de ocazie

Printre mai multe sesiuni foto, presedintele Klaus Iohannis a participat si la evenimente simbolice. A depus o coroana de flori la bustul lui Iancu Flondor, a vizitat muzeul Bucovinei si a oferit drapelul.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )