Libnet.ro
UNICEF

23:15

Florin Iordache, dupa revocarea sefei DNA: Nu cred ca se mai pune problema suspendarii presedintelui Iohannis

B1 B1,
Florin Iordache, dupa revocarea sefei DNA: Nu cred ca se mai pune problema suspendarii presedintelui Iohannis

Florin Iordache s-a aratat multumit de decizia presedintelui Klaus Iohannis de a semna revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA. Presedintele Comisiei parlamentare speciale pentru legile justitiei a. continuă pe B1

Florin Iordache, dupa revocarea sefei DNA: I-a luat CAM MULT lui Iohannis PANA A CITIT decizia CCR

Deputatul PSD Florin Iordache, presedinte al Comisiei speciale pentru modificarea legilor justitiei, a comentat decizia presedintelui Klaus Iohannis de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Iordache spune.

Dan Barna, dupa revocarea sefei DNA: Lucrurile sunt mult mai grave. Vrem un stat in care democratia si domnia legii sa continue sa existe

Liderul USR, Dan Barna, a comentat decizia presedintelui Klaus Iohannis de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Barna afirma ca hotararea sefului statului de semnare a decretului de revocare.

Ambasada SUA, dupa revocarea sefei DNA: Romania sa mentina si sa sprijine puternicele sale institutii de lupta impotriva coruptiei

Ambasada Statelor Unite ale Americii la Bucuresti reactioneaza dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare din functie a sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Reprezentantii misiunii diplomatice.

Prima reactie a PNL dupa revocarea sefei DNA: Am sperat ca doamna Laura Codruta Kovesi isi va da demisia

Liberalul Viorel Catarama, prim-vicepresedinte al PNL Sector 2, a declarat ca decizia presedintelui KLaus Iohannis de a semna decretul de revocare a sefei DNA Laura Codruta Kovesi se va contabiliza in.

Dragnea, dupa revocarea sefei DNA: Nu e o victorie pentru nimeni. Bucuria va fi cand aceasta tara se va elibera

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca revocarea Laurei Codruta Kovesi de la sefia DNA nu-i o victorie pentru nimeni. Este doar o masura mica dintr-un complex de masuri care sa se intample in perioada urmatoare, a.

Comisia Europeana, PRIMA REACTIE dupa REVOCAREA sefei DNA, Laura Codruta Kovesi

Comisia Europeana a reactionat, luni, dupa demiterea Laurei Codruta Kovesi din functia de procuror-sef al DNA. Christian Wigand, purtator de cuvant al CE, a declarat pentru Hotnews, ca independenta.

Iordache, dupa revocarea lui Kovesi: Nu cred ca se mai pune problema suspendarii presedintelui

Presedintele Comisiei speciale pentru modificarea legilor justitiei, deputatul PSD Florin Iordache, a comentat luni decizia presedintelui Klaus Iohannis de a o revoca din functie pe Laura Codruta Kovesi, adaugand ca nu crede ca se mai pune problema suspendarii, fiind deja respectata decizia CCR, deci Constitutia.

Pozitia UDMR fata de REVOCAREA SEFEI DNA, Laura Codruta Kovesi: TRAGEDIE!? Punct!

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, luni, dupa revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, ca institutia anticoruptie nu sta intr-un om. De cate ori am raspuns, am spus ca sunt convins ca.

Cristi Danilet, despre revocarea sefei DNA: O institutie nu se reduce la o persoana. Dar liderul conteaza enorm

Judecatorul Cristi Danilet a apreciat, referindu-se la revocarea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, ca presedintele Iohannis nu avea de ales: deciziile CCR trebuie respectate, avertizand insa ca, desi este adevarat ca o institutie nu se reduce la o persoana, liderul conteaza enorm.

Victor Ponta, despre revocarea sefei DNA: Dragnea a pierdut foarte mult prin acesta actiune. El si Kovesi se sustineau reciproc prin pretinsa lupta dintre ei

Fostul premier Victor Ponta a reactionat luni, pe Facebook, dupa ce presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de revocare din functie a sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Liderul ProRomania sustine ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,239 seconds )