Libnet.ro
UNICEF

09:00

Florin Iordache, internat de urgenta in spital

Adevărul Adevărul,
Florin Iordache, internat de urgenta in spital

Deputatul PSD Florin Iordache a fost internat de urgenta, joi dimineata, la Spitalul Floreasca. Din primele informatii, se pare ca Iordache a avut o criza de colecist si urmeaza sa fie supus unei interventii chirurgicale. continuă pe Adevărul

Florin Iordache, internat de urgenta. Va fi supus unei interventii chirurgicale

Deputatul PSD Florin Iordache a fost internat de urgenta, joi dimineata, la Spitalul Floreasca. Din primele informatii, se pare ca Iordache a avut o criza de colecist si urmeaza sa fie supus unei interventii chirurgicale.

Florin Iordache, internat la Spitalul Floreasca

Deputatul PSD Florin Iordache a fost internat, joi dimineata, la Spitalul Floreasca, anunta Stirile Pro Tv. Fostul ministru al Justitiei a fost internat cu diagnosticul de colecistita.

Fostul ministru PSD Florin Iordache, internat de urgenta

Deputatul PSD Florin Iordache a fost internat de urgenta, joi dimineata, la Spitalul Floreasca. Florin Iordache a fost ministru al Justitiei. Stire in curs de.

Florin Iordache, internat

Deputatul PSD Florin Iordache a fost internat, astazi, la Spitalul Floreasca, potrivit Hotnews. ro Fostul ministru al Justitiei a fost internat cu diagnosticul de colecistita.

ULTIMA ORA: SOC! Florin Iordache, OPERAT DE URGENTA! Autorul OUG 13 a avut ...

Presedintele comisiei speciale pentru legile justitiei, Florin Iordache, a fost internat de urgenta la Spitalul Floreasca. Acesta a suferit o criza de colecist si urmeaza sa ajunga pe masa de operatie, conform.

Florin Iordache a fost operat de colecist la Spitalul Floreasca

Deputatul PSD Florin Iordache a fost operat joi dupa-amiaza la Spitalul Floreasca din Capitala, unde a fost internat in cursul diminetii. Iordache a fost supus unei interventii laparoscopice la colecist. Operatia a durat mai putin de o ora, scrie News. ro.

Deputatul PSD Liviu Plesoianu anunta ca va candida la alegerile prezidentiale: Si in 2018 si in 2019 voi continua sa joc tenis doar cu prietenii de-o viata

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a publicat pe pagina sa de Facebook o scrisoare deschisa adresata colegilor sai din PSD in care anunta ca va candida la alegerile prezidentiale din 2019, indiferent daca partidul il va desemna sau nu drept candidat in cadrul viitorului Congres.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )