Libnet.ro
UNICEF

06:00

Florin Iordache, intrebat in cadrul consultarilor, daca vreun om politic va avea de castigat de pe urma OUG privind gratierea: Nu!

România Liberă România Liberă,
Florin Iordache, intrebat in cadrul consultarilor, daca vreun om politic va avea de castigat de pe urma OUG privind gratierea: Nu!

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a raspuns negativ, in cadrul consultarilor referitoare la OUG privind gratierea, atunci cand a fost intrebat daca de ordonanta va beneficia vreun om politic. continuă pe România Liberă

Iordache, intrebat despre solicitarea lui Iohannis de a retrage proiectele de OUG: Vom veni in fata Guvernului cu niste acte coerente

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a spus, intrebat despre solicitarea presedintelui Klaus Iohannis de a abandona demersurile privind gratierea si modificarea Codurilor penale, ca Ministerul Justitiei va veni in fata Guvernului cu niste acte.

Sorin Grindeanu la Antena 3: Gratierea e in programul de guvernare - respect pentru cetatean. Nu mi-e clar ce va propune Florin Iordache

Premierul Sorin Grindeanu a afirmat, duminica seara, la Antena 3, ca, deocamdata, nu ii este foarte clar ce solutie va adopta Ministerul Justitiei pe tema gratierii, spunand ca asteapta propunerile venite de la Florin Iordache, potrivit News. ro. Sorin Grindeanu a sustinut insa ca gratierea exista in programul de guvernare al PSD, la capitolul privind respectul pentru cetatean si in ideea unui sistem judiciar normal.

Ministrul Florin Iordache ne joaca la ruleta ruseasca cu gratierea si modificarea Codurilor Penale

Ministrul Justitiei, Florin Iordache 56 de ani), a declarat ieri, la finalul dezbaterilor de la Ministerul Justitiei, ca nu a luat inca o decizie daca proiectele privind gratierea si modificarea Codurilor Penale vor fi adoptate prin ordonanta de urgenta, prin asumarea raspunderii Guvernului sau prin lege promovata in Parlament, cu toate ca in timpul dezbaterilor a afirmat ca ideea ordonantelor de urgenta a fost abandonat.

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a anuntat ca toata presa va avea acces la dezbaterea pentru gratiere si modificarile Codurilor penale: Se va face in doua ture. Filmatul va fi permis in primele 15 minute

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a anuntat ca presa, indiferend daca s-a inscris sau nu la dezbaterea publica pentru proiectele de OUG privind gratierea si modificarile Codurilor penale, va avea acces, dar filmatul va fi permis numai in primele 15, 20 de minute de la inceperea dezbaterii, potrivit Agerpres.

EXCLUSIV RL PRINT. Dr. Florin Iordache, ministrul Justitiei, a plagiat si din comunicate de presa

Romania libera prezinta in editia print de marti noi dovezi privind plagiatul masiv pe care ministrul Justitiei, Florin Iordache l-a facut in teza sa de doctorat.

PSD INSISTA. Ministrul Justitiei, Florin Iordache: Cele doua acte normative nu se adreseaza criminalilor, violatorilor si celor vinovati de fapte de coruptie. Ne dorim niste legi clare, iar misiunea mea este sa repar tot ce este ambiguu

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat, dupa dezbaterea publica pe tema modificarii legii gratierii si a codurilor penale, ca a luat act de propunerile tuturor celor care au participat la consultari, subliniind ca cele doua acte normative nu vizeaza persoane sau politicieni, ci corectarea unor conditii precare din penitenciarele din Romania .

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, raspunde cererii presedintelui privind retragerea legii gratierii: Voi reveni cu acte normative coerente

Ministrul Justitiei, Florin Iordache i-a replicat sefului statului, care cere Guvernului retragerea legii gratierii, ca va reveni in fata Guvernului cu niste acte coerente privind legislatia penala, care sa respecte consultarea publica.

Presedintele Asociatiei 21 Decembrie 1989, catre Florin Iordache, la dezbaterea publica pe tema Legii gratierii: Lasati-i sa-si faca pedepsele. Ma refer aici la cei ai dumneavoastra din politica, din servicii si din alte structuri ale statului

Presedintele Asociatiei 21 Decembrie 1989, Teodor Maries, a participat, luni, la dezbaterea pe tema OUG privind gratierea si modificarea Codului Penal, care a avut loc la Ministerul Justitiei. in acest context, el i-a cerut ministrului Florin Iordache sa ii lase pe cei condamnati sa isi faca pedepsele, dand exemplu pe cei din politica, din servicii si din alte structuri ale statului care au delapidat, au furat, au distrus.

Ministrul Justitiei, Florin Iordache: Cele doua acte normative nu se adreseaza criminalilor, violatorilor si celor vinovati de fapte de coruptie. Ne dorim niste legi clare, iar misiunea mea este sa repar tot ce este ambiguu

Ministrul Justitiei, Florin Iordache, a declarat, dupa dezbaterea publica pe tema modificarii legii gratierii si a codurilor penale, ca a luat act de propunerile tuturor celor care au participat la consultari, subliniind ca cele doua acte normative nu vizeaza persoane sau politicieni, ci corectarea unor conditii precare din penitenciarele din Romania .

Moment grotesc in istoria justitiei. Cateva scene de la dezbaterea organizata de Florin Iordache

O zi rusinoasa pentru justitie, un guvern rupt de realitate. Mai multi penali, fosti puscariasi, rudele unor condamnati sau avocatii lor, au vorbit luni in cladirea Justitiei aceeasi limba cu ministrul. In timp ce penalii isi pledau propria cauza in fata lui Florin Iordache, pe un ecran de proiectie rulau imagini ilustrand conditiile proaste de detentie din penitenciarele romanesti. Am calcat in minister in 2005, in calitate de consilier si purtator de cuvant pentru trei luni. Niciodata nu mi-am imaginat ca Guvernul va ajunge intr-o buna zi sa lucreze chiar prin departamentul de justitie mana in mana cu borfasii, impotriva interesului public.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )