Libnet.ro
UNICEF

18:45

Florin Mergea, in turul doi la dublu, la Roland Garros, dupa ce a eliminat favoritii numarul 8

România Liberă România Liberă,
Florin Mergea, in turul doi la dublu, la Roland Garros, dupa ce a eliminat favoritii numarul 8

Florin Mergea si coechipierul sau, Marin Draganja, s-au calificat in turul al doilea al turneului de dublu de la Roland Garros. Cei doi au trecut in prima runda de perechea Mariusz Fyrstenberg/Marcin Matkowski, cap de serie numarul 8. continuă pe România Liberă

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe rusoaica Alisa Kleibanova

Romanca Simona Halep s-a calificat, marti, in turul doi la Roland Garros, dupa ce a trecut in runda inaugurala de rusoaica Alisa Kleibanova. Halep, cap de serie numarul 4, a trecut de Kleibanova cu scorul de 6-0,.

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Roland Garros dupa ce a invins-o pe Kaia Kanepi

Jucatoarea de tenis Monica Niculescu, locul 76 WTA, s-a calificat in turul doi la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, dupa ce a trecut de Kaia Kanepi din Estonia, locul 26 WTA si cap de serie numarul .

Sorana Cirstea s-a calificat in turul doi la Roland Garros. Alexandra Cadantu, eliminata

Sorana Cirstea a revenit dupa ce a pierdut primul set, a salvat o minge de meci si s-a calificat in turul doi la Roland Garros. Cap de serie numarul 26, Cirstea a invins-o cu 6-7, 7-5, 6-2 pe canadianca Aleksandra .

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Roland Garros

Monica Niculescu s-a calificat in turul doi la Roland Garros, al doilea turneu Grand Slam al anului, dupa ce a trecut de Kaia Kanepi din Estonia, a 25-a favorita de la Paris. Locul 76 WTA, Niculescu a revenit dupa ce.

Tenis: Serena Williams a fost eliminata in turul doi la Roland Garros

Serena Williams, numarul 1 mondial, a fost eliminata, miercuri, in turul doi la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, de sportiva spaniola Garbine Muguruza, locul 35 WTA, relateaza Mediafax. Muguruza a.

Tenis: Perechea Mergea/Draganja s-a calificat in turul doi la Roland Garros

Perechea Florin Mergea/Marin Draganja Romania/Croatia) s-a calificat, miercuri, in turul secund al probei de dublu masculin la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, relateaza Mediafax. Mergea si.

Simona Halep si Sorana Cirstea vor evolua, joi, in turul doi la Roland Garros

Jucatoarele Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, si Sorana Cirstea, locul 27 WTA si cap de serie numarul 26, vor evolua, joi, in turul secund al turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Serena Williams a fost eliminata in turul doi la Roland Garros

Serena Williams, numarul 1 mondial, principala favorita si detinatoarea titlului la Roland Garros a fost eliminata in turul doi al celui de-al doilea turneu de Grand Slam al anului. Americanca de 32 de ani a.

Simona Halep, prima declaratie dupa calificarea in turul doi la Roland Garros

Cap de serie numarul 4, Simona Halep a deschis, marti, programul pe arena centrala Philippe Chatrier, loc unde jucatoarea noastra a evoluat in premiera.

Sorana Cirstea s-a calificat in turul secund la Roland Garros

Romanca Sorana Cirstea, locul 26 WTA, a reusit marti calificarea in turul secund la Roland Garros. Jucatoarea a invins-o pe canadianca Aleksandra Wozniak cu scorul de 6-7 3/7), 7-5, 6-2, scrie Mediafax. in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2751 seconds )